معماری
خانه / فروش لوازم جانبی / صفحات چدنی یا ساج چدن نانوایی نان لواش، سنگگ ، بربری و تافتون
تامین قطعات نانوایی - بستر چدنی یا ساج چدنی
تامین قطعات نانوایی - بستر چدنی یا ساج چدنی

صفحات چدنی یا ساج چدن نانوایی نان لواش، سنگگ ، بربری و تافتون

صفحات چدنی یا ساج چدن نانوایی نان لواش، سنگگ ، بربری و تافتون بستری هست برای پخت نان مورد نظر که تو دستگاه نانوایی تعبیر می شود که براساس نوع نان و سایز دستگاه طراحی و ریخته گیر می شود

در مورد چدن باید چند نکته رو بدانیم .

چدنها، به استثنا نوع داکتیل، ترد هستند و به دلیل نقطه ذوب پایین، سیالیت، قابلیت ریخته‌گری، ماشین کاری، تغییرشکل ناپذیری و مقاومت به سایش به موادی مهندسی با دامنه وسیعی از کاربرد تبدیل شده و در تولید لوله‌ها، ماشینها، قطعات صنعت خودرو مانند سرسیلندر، بلوک سیلندر و جعبه دنده به کار می‌روند. چدن همچنین به تضعیف و تخریب ناشی از اکسایش (خوردگی) مقاوم است.

انواع چدن‌ها

چدن خاکستری
چدن داکتیل
چدن سفید
چدن مالیبل

چدن خاکستری

رایج‌ترین نوع چدن و پرکاربردترین ماده ریخته‌گری محسوب می‌شود؛این نوع چدن استحکام کششی و مقاومت به شوک کمتری نسبت به فولاد دارد اما از نظر استحکام فشاری با فولاد کربنی کم و میان کربن قابل مقایسه است

چدن داکتیل

چدن داکتیل یا چدن نشکن دارای زمینه فریتی، پرلیتی یا هر دو با کروی است. چدن نشکن به هنگام انجماد، کربن آن به صورت گرافیت کروی یا گلوله‌ای تشکیل می‌شود.خواص چدن داکتیل :نقطه ذوب پایین، ریخته‌گری مناسب، ماشینکاری عالی، مقاومت سایشی خوب، شکل‌پذیری مطلوب

چدن سفید

نوع چدن‌ها سفید نقره‌ای رنگ است چدن سفید برای بسیاری مصارف بیش از حد ترد است ولی به لطف سختی خوب، مقاومت به سایش بالا و قیمت پایین در ساخت قطعاتی چون سطوح در معرض سایش

چدن مالیبل

چدن مالیبل یا چدن چکش خوار،

انواع چدن‌ها از نظر فاز زمینه
انواع چدن‌ها از نظر فاز زمینه

صفحات چدنی یا ساج چدنی برای لواش به صورت سر متد تقسیم بندی می شود و از شماره ۱ شروع تا ۱۸ و هر قد سر مد عدد بزرگتری داشته باشید نان لواش خشکی  تولید خواهد شد این بر اساس ضخامت صفحات چدنی تعیین میشود و این امر باید بر اساس سایز دستگاه و مزاج( واسه هر منطقه یک نوع لواش را پسند میکنند) که محل نصب دستگاه نانوایی هست تعیین میشود

بستر-چدني،صفحات-چدني،ساج-چدنی 1

صفحات چدنی یا ساج چدنی برای سنگک به دو صورت منظم و غیر منظم تقسیم بندی میشود و فقط شکل ظاهری پشت نان رو تغییر می دهند .

بستر چدنی،صفحات چدنی،ساج چدنی2
بستر چدنی،صفحات چدنی،ساج چدنی۲

 

بستر-چدني،صفحات-چدني،ساج-چدنی 3
صفحات چدنی

 

ساچ چدنی نانوای از مواد اولیه ( شمش چدن) ریخته گری می شود که در نهایت محصول با کیفیت و با عمر مفید در مشتریان میرسد.

مرکز ریخته گری شرکت صنایع نان سالم تبریز
مرکز ریخته گری شرکت صنایع نان سالم تبریز

 

مشخصات تماس دفتر مرکزی

برای ارتباط و مشاوره می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

صفحات چدنی یا ساج چدن نانوایی نان لواش، سنگگ ، بربری و تافتون بستری هست برای پخت نان مورد نظر که تو دستگاه نانوایی تعبیر می شود که براساس نوع نان و سایز دستگاه طراحی و ریخته گیر می شود در مورد چدن باید چند نکته رو بدانیم . چدنها، به استثنا نوع داکتیل، ترد هستند و به دلیل نقطه ذوب پایین، سیالیت، قابلیت ریخته‌گری، ماشین کاری، تغییرشکل ناپذیری و مقاومت به سایش به موادی مهندسی با دامنه وسیعی از کاربرد تبدیل شده و در تولید لوله‌ها، ماشینها، قطعات صنعت خودرو مانند سرسیلندر، بلوک سیلندر و جعبه دنده به کار…

User Rating: 5 ( 1 votes)

درباره ی صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

همچنین ببینید

شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش

خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش

در مرحله اول باید بدانیم شاطر به چه معنی هست شاطر در لغت به معنی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس