قیمت انواع دستگاه پخت نان تیری

لیست قیمت دستگاه پخت نان تیری

💡 قیمت دستگاه پخت نان تیری چقدر است؟

1️⃣ قیمت دستگاه تیری نیمه اتوماتیک
📌 قیمت بین 60 الی 220 میلیون می باشد.

2️⃣ قیمت دستگاه تیری تمام اتوماتیک
📌 قیمت بین 800 الی 1 میلیارد و 100 میلیون می باشد.

تجهیزات دستگاه پخت نان تیری

⭐ دستگاه تیری پزی تمام اتوماتیک 1- خمیرگیر 2- پهن کن 3- گرد کن 4- فر پخت 5- سیستم برش 

⭐ دستگاه تیری پزی نیمه اتوماتیک 1- خمیرگیر 2- پهن کن 3- گرد کن 4- فر پخت

اگر قصد خرید داریدتا آخر مطالعه بفرمایید

چند مدل دستگاه پخت نان تیری داریم؟

1- تنور تیری دوار (گردون) 

1️⃣ دستگاه نان تیری نیمه اتوماتیک

2️⃣ دستگاه نان تیری اتوماتیک

دستگاه تمام اتوماتیک پخت نان تیری:  عرض 4 متر ، طول 8 متر ، ارتفاع 4 متر

دستگاه نیمه اتوماتیک پخت نان تیری: عرض 3 متر، طول 3 متر)

عرض درب ورودی 2 | ارتفاع 2 تا 3 متر

⑴ گاز : کنترل جی 6 یا بالا
⑵ آب : آب اشامیدنی (آبگرم هم نیاز هست)
⑶ برق : تک فاز 15 آمپر 
⑷ دریچه هوا :  30 در 30 سانتی متر
⑸ فاضلاب :موجود باشه !

دریافت جواز کسب نانوایی از طریق سایت درگاه ملی مجوزها

 دارا بودن شرایط تاسیس از جمله:

  • آقا بودن
  • داشتن حداقل 25 سال سن
  • دارا بودن تابعیت ایران
  • عدم سوء پیشنه کیفری و اعتیاد به مواد مخدر 
مدارک لازم برای این امر نیز شامل گواهی سلامت، گواهی صلاحيت فنی در حوزه نانوايی و فیش پرداخت بانکی می باشد

دریافت جواز کسب نانوایی از طریق سایت درگاه ملی مجوزها

 دارا بودن شرایط تاسیس از جمله:

  • آقا بودن
  • داشتن حداقل 25 سال سن
  • دارا بودن تابعیت ایران
  • عدم سوء پیشنه کیفری و اعتیاد به مواد مخدر 
مدارک لازم برای این امر نیز شامل گواهی سلامت، گواهی صلاحيت فنی در حوزه نانوايی و فیش پرداخت بانکی می باشد

بله . فروش دستگاه نان بربری به صورت نقد و اقساط یا تمام اقساط امکان پذیر هست.

🔗 برای مشاوره و راهنمایی کامل در تماس باشید.

☎️ مراحل اخذ پروانه کسب نانوایی پخت نان تیری

☎️ انتخاب بهترین ماشین پخت نان تیری با موقعیت و شرایط شما 

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی
مهندس صابر زارع

فهرست مطالب

نان تیری، یک نان سنتی و محبوب ایرانی است که در مناطق مختلف ایران ازجمله، مناطق عرب نشین استان خوزستان، استان هرمزگان و استان لرستان مورد استفاده قرار می گیرد. این نان به دلیل طعمی عالی، بافتی نرم و نازک و عطر خوشایندی که دارد، همواره در سفره های ایرانی جایگاه ویژه ای داشته است.

دستگاه پخت نان تیری

مشخصات و ویژگی ها و مواد مورد نیاز برای پخت نان تیری

  • شکل و اندازه: نان تیری معمولاً به صورت گرد و نسبتاً نازک است. در مناطق جنوبی کشور این نان بیشتر به صورت گرد تهیه می شود.
  • مواد اولیه: آرد گندم یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده نان تیری است. نوع آرد (سبوس دار، سفید) می تواند بر بافت و طعم نان تاثیر بگذارد.
  • آب: آب به عنوان مایع اصلی برای تهیه خمیر استفاده می شود.
  • نمک: در فرآیند پخت نمک نقش مهمی داشته و به نان طعم مطلوب را می دهد.
  • خمیر مایه: برای ایجاد بافت نرم و افزایش حجم نان هم معمولاً از خمیرمایه استفاده می کنند.

مراحل پخت نان تیری

خمیرگیری: ابتدا، آرد، نمک، آب و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و ورز می دهند تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید.

استراحت خمیر: خمیر باید به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای مناسب استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد.

پخت نان: پس از آماده شدن خمیر، آن را به شکل نان تیری درآورده و در دستگاه های پخت نان تیری و یا در فرهای سنتی می پزند. امروزه در نانوایی های بزرگ که انواع نان سنتی در آن ها تهیه می شوند، استفاده از دستگاه های پخت نان اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک پخت نان تیری که در مجموعه تولیدی پخت نان سالم طراحی و ساخته شده اند بسیار رایج است. این تجهیزات، پخت نان را سریع تر و کیفیت آن را حفظ می کنند. در ادامه بیشتر به معرفی دستگاه های پخت نان تیری می پردازیم.

مزایا، محبوبیت و کیفیت نان تیری

نان تیری بافتی نرم و لطیف دارد. این نان مانند لواش بافتی نازک دارد و به صورت نرم و خشک قابل مصرف است و معمولاً به شیوه های مختلفی در وعده های غذایی مصرف می شود. این نان با پنیر، تخم مرغ، سبزیجات مصرف می شود یا در کنار غذاهایی مانند کباب ها سرو می شود. نان تیری معمولاً از آرد سبوس دار تهیه می شود و از نظر سلامت، ارزش غذایی بالایی دارد. این نان به دلایل فرهنگی از محبوبیت خاصی برخوردار است و با تنوع مصرف، به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می شود.

دستگاه پخت نان تیری

امروزه استفاده از انواع تجهیزات و دستگاه ها برای تولید انواع نان به صورت صنعتی و با حفظ کیفیت از اهمیت خاصی برخوردار است. بسیاری از افراد که به دنبال راه اندازی کسب و کاری هستند و یا می خواهند کسب و کار خود را گسترش دهند، ابتدا به دنبال تجهیزاتی هستند که هم محصولی باکیفیت تولید کند و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد.

همان طور که گفتیم، نان تیری در میان انواع نان های دیگر در ایران بسیار محبوب است. طعم و بافت این نان مود توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است. درنتیجه برای تولید نان تیری باکیفیت، استفاده از دستگاه های پخت نان بسیار حائز اهمیت است. در ادامه دستگاه های پخت نان تیری و ویژگی های آن ها را بررسی می کنیم:

فرهای سنتی

این فرها معمولاً از آجر یا سنگ ساخته شده و با استفاده از سوخت های سنتی مانند زغال یا چوب کار می کنند. عطر و بوی نان ها از مزایای این فرها بوده و نیاز به کارگر ماهر، زمان بر بودن فرآیند پخت و نیاز به نگهداری مداوم از معایب این فرهاست. امروزه کمتری کسی به فکر استفاده از این تنورهای قدیمی می افتد.

فرهای صنعتی

از ویژگی های فرهای صنعتی می توان گفت که این فرها معمولاً با گاز یا برق کار می کنند و دارای سیستم کنترل دما و رطوبت هستند. امکان تولید نان در مقیاس بزرگ، پخت یکنواخت و سریع و کاهش نیروی انسانی مورد نیاز از مزایای این فرها هستند. اما هزینه های اولیه بالاتر و نیاز به برق یا گاز برای کارکرد از معایب این فرها شناخته می شوند.

دستگاه های پخت نان اتوماتیک

این دستگاه ها مجهز به سیستم های هوشمند و کنترل های پیشرفته هستند و فرآیند پخت در این دستگاه ها به صورت کاملاً خودکار صورت می گیرد. افزایش بهره وری، کاهش خطاهای انسانی و امکان برنامه ریزی دقیق برای پخت از مزایای این دستگاه ها است. همچنین ممکن است این دستگاه ها هزینه های نگهداری و تعمیرات بالاتری داشته باشند. در مجموعه نان سالم تبریز شاهد هستید که کلیه دستگاه ها با بهترین متریال و با قیمت های بسیار اقتصادی در اختیار مشتریان قرار می گیرند.

در انتخاب دستگاه پخت نان تیری به این نکات توجه کنید

نکات مهم در انتخاب دستگاه پخت نان تیری عبارتند از:

  1. ظرفیت تولید: بسته به نیاز بازار و حجم سفارشات، حتماً دستگاهی با ظرفیت مناسب انتخاب کنید.
  2. نوع سوخت: انتخاب بین سوخت های گاز، برق یا حتی سوخت های سنتی به دسترسی و هزینه ها بستگی دارد. در این مجموعه دستگاه های پخت نان، با سیستم سوخت گاز شهری کار می کنند.
  3. کیفیت و متریال ساخت: دستگاه های باکیفیت بالا می توانند هزینه های نهگداری را کاهش داده و عمر مفید بیشتری داشته باشند.
  4. خدمات پس از فروش و پشتیبانی: انتخاب تولید کنندگانی که خدمات پس از فروش ارائه دارند، بدیهی است که می تواند به افزایش طول عمر دستگاه کمک کند.

در صنعت نانوایی، دستگاه های پخت نان تیری اهمیت بالایی دارند. انتخاب دستگاه مناسب بر کیفیت نان تولیدی و بهره وری کارگاه نانوایی تاثیر می گذارد. پس با توجه به نیازهای بازار و پیشرفت های تکنولوژیک، نانوایان هم می توانند با بهره گیری از دستگاه های مدرن و اتوماتیک، نان های باکیفیت و خوشمزه ای را تولید کنند که مورد پسند مشتریان هم قرار گیرد. نکاتی که به آن ها اشاره کردیم را در هنگام انتخاب مناسب ترین دستگاه در نظر بگیرید. در این صورت می توانید در صنعت نانوانی و تولید نان تیری موفقیت بیشتری را به دست آورید.

انواع دستگاه پخت نان تیری (لواش نازک)

در شرکت نان سالم دستگاه های پخت نان تیری به دو دسته نیمه اتوماتیک و اتوماتیک و با حرارت مستقیم و غیرمستقیم با توجه به نیاز مشتری با بهترین متریال تولید می شود. همچنین این دستگاه ها به صورت گرد و دوار طراحی و ساخته می شوند. در ادامه به تجهیزاتی که در خط پخت نان تیری به کار گرفته می شود اشاره می کنیم:

دستگاه پخت نان تیری نیمه اتوماتیک

دستگاه های نیمه اتوماتیک تولید و پخت نان تیری شامل دستگاه های زیر است:

  • فر پخت
  • پهن کن
  • گرد بُر

دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک

در پخت نان تیری اتوماتیک شاکل چندین دستگاه می شود که به صورت ترکیبی کار می کنند. این دستگاه ها را در زیر معرفی می کنیم:

  • فر پخت
  • خمیر گیر
  • گرد کن
  • پهن کن
  • باند سرد کن
  • سیستم برش
  • دستگاه بسته بندی

در ادامه به تفصیل هر یک از دستگاه ها را معرفی می کنیم.

·       فر پخت در دستگاه اتوماتیک نان تیری

فر پخت در خط تولید نان تیری نقشی حیاتی در فرآیند پخت نان دارد. وظایف اصلی فر پخت شامل موارد زیر می شود:

  • پخت خمیر: فر، دما و زمان لازم برای پخت یکنواخت خمیر را فراهم می کند و باعث می شود نان به خوبی پخته شود.
  • توسعه بافت: یعنی دماهای بالا در فر سبب می شود که خمیر ور بیاید و در نتیجه نان نرم و خوشمزه شود.
  • ایجاد طعم و رنگ: حرارت در فر باعث می شود که قندها به نان طعم و رنگ طلایی بدهند که برای نان تیری عالی است.
  • کنترل رطوبت: بعضی از فرهای پخت دارای تنظیم رطوبت هستند که به حفظ رطوبت نان در حین پخت کمک می کند و از خشک شدن آن جلوگیری می کند.

فرهای صنعتی در مجموعه نان سالم تبریز پخت به صورتی طراحی می شوند که با سرعت بالا و در حجم های زیاد قابلیت کار کردن دارند. این ویژگی به افزایش بهره وری خط تولید کمک می کند. در مجموع باید بگوییم که فر پخت، بخش کلیدی در تولید نان تیری است و بر کیفیت نان تاثیر مستقیم دارد.

·       خمیر گیر نانوایی

اولین دستگاه مورد نیاز، دستگاه خمیر گیر است. وظیفه خمیر گیر یا همزن خمیر، میکس کردن آرد و آب با خمیر مایه است که بر اساس ظرفیت تولید مد نظر طراحی و ساخته می شود.

·       گرد کُن (گرد بُر) خمیر در دستگاه اتوماتیک پخت نان تیری

گرد کن هم در خط تولید نان تیری وظیفه شکل دهی و گرد کردن خمیر را به عهده دارد. این دستگاه در مراحل اولیه تولید نان استفاده می شود. این دستگاه در بهبود کیفیت و یکنواختی نان موثر است. وظایف اصلی گرد کن هم عبارتند از: شکل دهی خمیر، کنترل ابعاد، تسهیل در عمل تخمیر و همچنین افزایش کارایی است که فرآیند تولید و پخت را سریع تر و موثرتر می کند.

·       پهن کن اتوماتیک نان تیری

یکی دیگر از دستگاه های مورد نیاز دیگر در تولید و پخت نان تیری، پهن کن یا شاطر اتوماتیک لواش است. وظیفه شاطر اتومات هم نازک کردن خمیر است.

·       باند سرد کن دستگاه اتوماتیک نان تیری

باند سرد کن در دستگاه های پخت نان تیری نقش مهمی در فرآیند پخت و بهبود کیفیت نان دارد. این باند به طور خاص برای کاهش دما و کنترل حرارت برای پخت یکنواخت و جلوگیری از سوختن یا خشک شدن بیش از اندازه نان استفاده می شود. عملکردهای اصلی باند سرد کن هم کنترل دما، بهبود کیفیت، یکنواختی پخت و افزایش کارایی و کاهش مصرف انرژی است. در نهایت هم باند سرد کن باعث بهبود کیفیت نان و افزایش رضایت مشتری می شود. باند سردکن می تواند بر اساس منطقه طول باند سرد کن متغیر باشد.

·       سیستم برش

سیستم برش در خط تولید و پخت نان تیری، برش خمیر یا نان های پخته را به اندازه های دلخواه به عهده دارد. این سیستم هم شامل تجهیزات و ماشین آلات خاصی است که کارایی و کیفیت تولید را بیشتر می کنند. وظایف اصلی سیستم برش هم عبارتند از:

  • برش یکنواخت که نان هایی با اندازه های مشابه به مشتریان ارائه می دهد.
  • تسهیل بسته بندی که فرآیند بسته بندی را آسان تر و سریع تر می کند
  • کاهش ضایعات که از تولید ضایعات خمیر با برش دقیق جلوگیری می کند.
  • تنوع در محصولات که امکان تولید نان با اشکال و اندازه های مختلف را فراهم می کند.
  • کاهش زمان و هزینه که باعث افزایش سرعت و کاهش هزینه های نیروی انسانی می شود. به طور کلی سیستم برش هم نقش کلیدی در خط تولید نان تیری دارد و کیفیت و کارایی تولید را تضمین می کند.

·       دستگاه بسته بندی نان

دستگاه بسته بندی نان یکی از دستگاه های مورد نیاز در خط پخت نان تیری است. وظیفه این سیستم بسته بندی اتوماتیک نان است. این دستگاه هم در سایز و انواع مختلفی تولید می شود.

مزایای دستگاه های تولید شده در نان سالم

  • غیر مستقیم بودن حرارت که مانع ازآلودگی هوا و محیط کار و بستر پخت می شود.
  • کنترل دور دستگاه با استفاده از اینورتر به سادگی انجام می گیرد.
  • نماهای جانبی دستگاه از قاب های استیل ساخته شده است.
  • کاهش مصرف سوخت با عایق بندی مناسب دستگاه
  • امکان تفکیک فضای پخت از فضای عرضه و بسته بندی
  • کاهش دخالت دست در پخت نان
  • حرارت صددرصد غیرمستقیم
  • راندمان بالای تولید
  • کاهش ضایعات نان

قیمت دستگاه های پخت نان تیری

حتماً توجه دارید که قیمت تمام شده دستگاه برای مشتری بسیار حائز است. در ادامه عواملی که قیمت خرید دستگاه را تحت تاثیر قرار می دهد آورده ایم:

  • نوع و ظرفیت دستگاه

دستگاه های نان تیری با ظرفیت ها و در انواع مختلف (اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، دستی) و با قیمت های مختلف ساخته می شوند. بدیهی است که دستگاه های با ظرفیت بالاتر، گران تر هستند.

  • تکنولوژی ها و ویژگی های دستگاه

ویژگی هایی مانند کنترل دما، رطوبت، سیستم های خودکار و قابلیت های دیجیتال حتماً بر قیمت دستگاه تاثیر می گذارند.

  • کیفیت ساخت

مواد و کیفیت ساخت دستگاه (فلزات و قطعات الکتریکی به کار رفته در دستگاه) بر قیمت تاثیر می گذارد. دستگاه های بادوام و باکیفیت اصولاً گران تر هستند.

  • نام تجاری و برند

برندهایی که اعتبار خود را مدیون مشتری می دانند حتماً خدمات پس از فروش داشته و اعتماد بیشتری را جلب می کنند.

  • هزینه های حمل و نقل و نصب

هزینه های حمل و نقل و نصب دستگاه ها می تواند بر قیمت نهایی تاثیر بگذارد. در مجموعه صنعتی نان سالم، کلیه آموزش ها و نصب رایگان است.

  • گارانتی و خدمات پس از فروش

گرچه وجود گارانتی و خدمات پس از فروش ممکن است بر قیمت دستگاه تاثیر بگذارد اما در بلند مدت موجب کاهش هزینه ها خواهد شد.

یکی از مهم ترین مواردی که این مجموعه به آن توجه داردف در نظر گرفتن عوامل اقتصادی و منطقه جغرافیایی است که با توجه به بومی سازی تولیدات این مجموعه، کلیه دستگاه ها با قیمت هایی مناسب و مقرون به صرفه با شرایطی استثنایی تولید و عرضه می شوند. خریداران محترم می توانند مجموع این عوامل را در نظر گرفته و برای خرید دستگاه نان تیری از مجموعه نان سالم تبریز پخت اقدام نمایند.