- آذربایجان شرقی - تبریز جاده تهران
- 09149974203 - 09147674599
قبل از خرید مشورت کن
💡 قیمت دستگاه پخت نان تیری چقدر است؟
1️⃣ قیمت دستگاه تیری نیمه اتوماتیک
📌 قیمت بین 60 الی 220 میلیون می باشد.
2️⃣ قیمت دستگاه تیری تمام اتوماتیک
📌 قیمت بین 800 الی 1 میلیارد و 100 میلیون می باشد.
دستگاه تیری پزی تمام اتوماتیک 1- خمیرگیر 2- پهن کن 3- گرد کن 4- فر پخت 5- سیستم برش
دستگاه تیری پزی نیمه اتوماتیک 1- خمیرگیر 2- پهن کن 3- گرد کن 4- فر پخت
1- تنور تیری دوار (گردون)
1️⃣ دستگاه نان تیری نیمه اتوماتیک
2️⃣ دستگاه نان تیری اتوماتیک
دستگاه تمام اتوماتیک پخت نان تیری: عرض 4 متر ، طول 8 متر ، ارتفاع 4 متر
دستگاه نیمه اتوماتیک پخت نان تیری: عرض 3 متر، طول 3 متر)
عرض درب ورودی 2 | ارتفاع 2 تا 3 متر
⑴ گاز : کنترل جی 6 یا بالا
⑵ آب : آب اشامیدنی (آبگرم هم نیاز هست)
⑶ برق : تک فاز 15 آمپر
⑷ دریچه هوا : 30 در 30 سانتی متر
⑸ فاضلاب :موجود باشه !
دریافت جواز کسب نانوایی از طریق سایت درگاه ملی مجوزها
دارا بودن شرایط تاسیس از جمله:
دریافت جواز کسب نانوایی از طریق سایت درگاه ملی مجوزها
دارا بودن شرایط تاسیس از جمله:
بله . فروش دستگاه نان بربری به صورت نقد و اقساط یا تمام اقساط امکان پذیر هست.
برای مشاوره و راهنمایی کامل در تماس باشید.
مراحل اخذ پروانه کسب نانوایی پخت نان تیری
انتخاب بهترین ماشین پخت نان تیری با موقعیت و شرایط شما
نان تیری، یک نان سنتی و محبوب ایرانی است که در مناطق مختلف ایران ازجمله، مناطق عرب نشین استان خوزستان، استان هرمزگان و استان لرستان مورد استفاده قرار می گیرد. این نان به دلیل طعمی عالی، بافتی نرم و نازک و عطر خوشایندی که دارد، همواره در سفره های ایرانی جایگاه ویژه ای داشته است.
خمیرگیری: ابتدا، آرد، نمک، آب و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و ورز می دهند تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید.
استراحت خمیر: خمیر باید به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای مناسب استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد.
پخت نان: پس از آماده شدن خمیر، آن را به شکل نان تیری درآورده و در دستگاه های پخت نان تیری و یا در فرهای سنتی می پزند. امروزه در نانوایی های بزرگ که انواع نان سنتی در آن ها تهیه می شوند، استفاده از دستگاه های پخت نان اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک پخت نان تیری که در مجموعه تولیدی پخت نان سالم طراحی و ساخته شده اند بسیار رایج است. این تجهیزات، پخت نان را سریع تر و کیفیت آن را حفظ می کنند. در ادامه بیشتر به معرفی دستگاه های پخت نان تیری می پردازیم.
نان تیری بافتی نرم و لطیف دارد. این نان مانند لواش بافتی نازک دارد و به صورت نرم و خشک قابل مصرف است و معمولاً به شیوه های مختلفی در وعده های غذایی مصرف می شود. این نان با پنیر، تخم مرغ، سبزیجات مصرف می شود یا در کنار غذاهایی مانند کباب ها سرو می شود. نان تیری معمولاً از آرد سبوس دار تهیه می شود و از نظر سلامت، ارزش غذایی بالایی دارد. این نان به دلایل فرهنگی از محبوبیت خاصی برخوردار است و با تنوع مصرف، به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می شود.
دستگاه پخت نان تیری
امروزه استفاده از انواع تجهیزات و دستگاه ها برای تولید انواع نان به صورت صنعتی و با حفظ کیفیت از اهمیت خاصی برخوردار است. بسیاری از افراد که به دنبال راه اندازی کسب و کاری هستند و یا می خواهند کسب و کار خود را گسترش دهند، ابتدا به دنبال تجهیزاتی هستند که هم محصولی باکیفیت تولید کند و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد.
همان طور که گفتیم، نان تیری در میان انواع نان های دیگر در ایران بسیار محبوب است. طعم و بافت این نان مود توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است. درنتیجه برای تولید نان تیری باکیفیت، استفاده از دستگاه های پخت نان بسیار حائز اهمیت است. در ادامه دستگاه های پخت نان تیری و ویژگی های آن ها را بررسی می کنیم:
این فرها معمولاً از آجر یا سنگ ساخته شده و با استفاده از سوخت های سنتی مانند زغال یا چوب کار می کنند. عطر و بوی نان ها از مزایای این فرها بوده و نیاز به کارگر ماهر، زمان بر بودن فرآیند پخت و نیاز به نگهداری مداوم از معایب این فرهاست. امروزه کمتری کسی به فکر استفاده از این تنورهای قدیمی می افتد.
از ویژگی های فرهای صنعتی می توان گفت که این فرها معمولاً با گاز یا برق کار می کنند و دارای سیستم کنترل دما و رطوبت هستند. امکان تولید نان در مقیاس بزرگ، پخت یکنواخت و سریع و کاهش نیروی انسانی مورد نیاز از مزایای این فرها هستند. اما هزینه های اولیه بالاتر و نیاز به برق یا گاز برای کارکرد از معایب این فرها شناخته می شوند.
این دستگاه ها مجهز به سیستم های هوشمند و کنترل های پیشرفته هستند و فرآیند پخت در این دستگاه ها به صورت کاملاً خودکار صورت می گیرد. افزایش بهره وری، کاهش خطاهای انسانی و امکان برنامه ریزی دقیق برای پخت از مزایای این دستگاه ها است. همچنین ممکن است این دستگاه ها هزینه های نگهداری و تعمیرات بالاتری داشته باشند. در مجموعه نان سالم تبریز شاهد هستید که کلیه دستگاه ها با بهترین متریال و با قیمت های بسیار اقتصادی در اختیار مشتریان قرار می گیرند.
نکات مهم در انتخاب دستگاه پخت نان تیری عبارتند از:
در صنعت نانوایی، دستگاه های پخت نان تیری اهمیت بالایی دارند. انتخاب دستگاه مناسب بر کیفیت نان تولیدی و بهره وری کارگاه نانوایی تاثیر می گذارد. پس با توجه به نیازهای بازار و پیشرفت های تکنولوژیک، نانوایان هم می توانند با بهره گیری از دستگاه های مدرن و اتوماتیک، نان های باکیفیت و خوشمزه ای را تولید کنند که مورد پسند مشتریان هم قرار گیرد. نکاتی که به آن ها اشاره کردیم را در هنگام انتخاب مناسب ترین دستگاه در نظر بگیرید. در این صورت می توانید در صنعت نانوانی و تولید نان تیری موفقیت بیشتری را به دست آورید.
در شرکت نان سالم دستگاه های پخت نان تیری به دو دسته نیمه اتوماتیک و اتوماتیک و با حرارت مستقیم و غیرمستقیم با توجه به نیاز مشتری با بهترین متریال تولید می شود. همچنین این دستگاه ها به صورت گرد و دوار طراحی و ساخته می شوند. در ادامه به تجهیزاتی که در خط پخت نان تیری به کار گرفته می شود اشاره می کنیم:
دستگاه های نیمه اتوماتیک تولید و پخت نان تیری شامل دستگاه های زیر است:
در پخت نان تیری اتوماتیک شاکل چندین دستگاه می شود که به صورت ترکیبی کار می کنند. این دستگاه ها را در زیر معرفی می کنیم:
در ادامه به تفصیل هر یک از دستگاه ها را معرفی می کنیم.
فر پخت در خط تولید نان تیری نقشی حیاتی در فرآیند پخت نان دارد. وظایف اصلی فر پخت شامل موارد زیر می شود:
فرهای صنعتی در مجموعه نان سالم تبریز پخت به صورتی طراحی می شوند که با سرعت بالا و در حجم های زیاد قابلیت کار کردن دارند. این ویژگی به افزایش بهره وری خط تولید کمک می کند. در مجموع باید بگوییم که فر پخت، بخش کلیدی در تولید نان تیری است و بر کیفیت نان تاثیر مستقیم دارد.
اولین دستگاه مورد نیاز، دستگاه خمیر گیر است. وظیفه خمیر گیر یا همزن خمیر، میکس کردن آرد و آب با خمیر مایه است که بر اساس ظرفیت تولید مد نظر طراحی و ساخته می شود.
گرد کن هم در خط تولید نان تیری وظیفه شکل دهی و گرد کردن خمیر را به عهده دارد. این دستگاه در مراحل اولیه تولید نان استفاده می شود. این دستگاه در بهبود کیفیت و یکنواختی نان موثر است. وظایف اصلی گرد کن هم عبارتند از: شکل دهی خمیر، کنترل ابعاد، تسهیل در عمل تخمیر و همچنین افزایش کارایی است که فرآیند تولید و پخت را سریع تر و موثرتر می کند.
یکی دیگر از دستگاه های مورد نیاز دیگر در تولید و پخت نان تیری، پهن کن یا شاطر اتوماتیک لواش است. وظیفه شاطر اتومات هم نازک کردن خمیر است.
باند سرد کن در دستگاه های پخت نان تیری نقش مهمی در فرآیند پخت و بهبود کیفیت نان دارد. این باند به طور خاص برای کاهش دما و کنترل حرارت برای پخت یکنواخت و جلوگیری از سوختن یا خشک شدن بیش از اندازه نان استفاده می شود. عملکردهای اصلی باند سرد کن هم کنترل دما، بهبود کیفیت، یکنواختی پخت و افزایش کارایی و کاهش مصرف انرژی است. در نهایت هم باند سرد کن باعث بهبود کیفیت نان و افزایش رضایت مشتری می شود. باند سردکن می تواند بر اساس منطقه طول باند سرد کن متغیر باشد.
سیستم برش در خط تولید و پخت نان تیری، برش خمیر یا نان های پخته را به اندازه های دلخواه به عهده دارد. این سیستم هم شامل تجهیزات و ماشین آلات خاصی است که کارایی و کیفیت تولید را بیشتر می کنند. وظایف اصلی سیستم برش هم عبارتند از:
دستگاه بسته بندی نان یکی از دستگاه های مورد نیاز در خط پخت نان تیری است. وظیفه این سیستم بسته بندی اتوماتیک نان است. این دستگاه هم در سایز و انواع مختلفی تولید می شود.
حتماً توجه دارید که قیمت تمام شده دستگاه برای مشتری بسیار حائز است. در ادامه عواملی که قیمت خرید دستگاه را تحت تاثیر قرار می دهد آورده ایم:
دستگاه های نان تیری با ظرفیت ها و در انواع مختلف (اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، دستی) و با قیمت های مختلف ساخته می شوند. بدیهی است که دستگاه های با ظرفیت بالاتر، گران تر هستند.
ویژگی هایی مانند کنترل دما، رطوبت، سیستم های خودکار و قابلیت های دیجیتال حتماً بر قیمت دستگاه تاثیر می گذارند.
مواد و کیفیت ساخت دستگاه (فلزات و قطعات الکتریکی به کار رفته در دستگاه) بر قیمت تاثیر می گذارد. دستگاه های بادوام و باکیفیت اصولاً گران تر هستند.
برندهایی که اعتبار خود را مدیون مشتری می دانند حتماً خدمات پس از فروش داشته و اعتماد بیشتری را جلب می کنند.
هزینه های حمل و نقل و نصب دستگاه ها می تواند بر قیمت نهایی تاثیر بگذارد. در مجموعه صنعتی نان سالم، کلیه آموزش ها و نصب رایگان است.
گرچه وجود گارانتی و خدمات پس از فروش ممکن است بر قیمت دستگاه تاثیر بگذارد اما در بلند مدت موجب کاهش هزینه ها خواهد شد.
یکی از مهم ترین مواردی که این مجموعه به آن توجه داردف در نظر گرفتن عوامل اقتصادی و منطقه جغرافیایی است که با توجه به بومی سازی تولیدات این مجموعه، کلیه دستگاه ها با قیمت هایی مناسب و مقرون به صرفه با شرایطی استثنایی تولید و عرضه می شوند. خریداران محترم می توانند مجموع این عوامل را در نظر گرفته و برای خرید دستگاه نان تیری از مجموعه نان سالم تبریز پخت اقدام نمایند.
شماره تماس مدیریت
09149974203 09147674599
آدرس ما
آذربایجان شرقی، تبریز، دروازه تهران جنب کافی شاپ وحید کوچه گاز شرکت صنایع نان سالم تبریز
شنبه تا پنجشنبه ساعات ( 8 تا 22 )