دستگاه خمیرگیر نانوایی | مشخصات انواع دستگاه نانوایی
دستگاه خمیر گیر نانوایی برای ورز دادن خمیر و برای تهیه انواع نان و کیک مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه یکی از مهم ترین و ضروری ترین دستگاه ها در نانوایی و قنادی ها، خمیر گیر است که برای هم زدن آرد و آب مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه خمیر گیر، مخزنی دارد […]
دستگاه پخت نان ساجی | خانگی، رستورانی و صنعتی
دستگاه پخت نان ساجی به صورتی طراحی و بومی سازی شده است که برای استفاده رستوران ها، نانوایی های صنعتی و برای پخت نان خانگی در انواع مختلف مناسب است. نان ساجی که نانی سنتی و ایرانی است به عنوان میراث معنوی کشور در استان کرمانشاه به صورت جهانی ثبت گردیده است. در این مطلب […]
جایگزین جوش شیرین در نان | چی استفاده کنیم؟
جایگزین جوش شیرین در نان و شیرینی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ اگر در پخت نان از بی کربنات سدیم استفاده کنیم، چه اتفاقی می افتد؟ میزان مصرف نان در کشور و تمایل خانواده ها به مواد غذایی سالم در سرانه مصرف روزانه، اهمیت تولید محصولاتی باکیفیت و استاندارد را دوچندان می کند. جوش […]
دستگاه شاطر اتوماتیک نانوایی + قیمت انواع مدل ها
دستگاه شاطر نانوایی اتوماتیک با سرعت بالاتری قادر است خمیر را پهن کند و روی بستر پخت قرار بدهد. بدون شک، این کار موجب می شود تا سرعت تولید نان بیشتر شود. همین ویژگی در بین نانوایی های صنعتی که تقاضای بالاتری دارند، بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته است. برای آشنایی هرچه بیشتر […]
دستگاه پخت نان لواش نرم اتوماتیک تونلی
دستگاه نانوایی لواش تونلی یکی از محصولات پرمصرف نانوایان در کشور است. این دستگاه به دو صورت حرارت مستقیم و غیرمستقیم عرضه می شود. شرکت نام سالم تبریز پخت، دستگاه پخت نان لواش تمام اتوماتیک تونلی را در بسترهای چدنی، ورق و توری ارائه می کند. در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید تا […]
دستگاه پخت نان رستورانی | تنور رستورانی (سنگک و لواش)
دستگاه پخت نان رستورانی مخصوص محیط های کوچک از جمله رستوان، سفره خانه، کبابی، جگرکی، هتل و نان های محلی طراحی و تولید می شود. این دستگاه در سایز های مختلفی طراحی و ساخته می شود و به دو صورت تنور گلی رستورانی و تنور گردان رستورانی به بازار عرضه می شود. در این مطلب […]
قیمت و خرید سنگ چدنی تنور نانوایی
سنگ چدنی تنور نانوایی یا ساج چدنی نانوایی بستری در دستگاه های نانوایی گردان و تونلی است که بر اساس طرح صفحه پخت و نوع پخت نان لواش، تافتون، سنگک و بربری طراحی و ریخته گیری می شود. قیمت ساج چدنی بر اساس وزن تمام شده آن تعیین می شود. در این مطلب همراه ما […]
چگونه سنگک را در فریزر و یخچال نگهداری کنیم؟
نگهداری سنگک در فریزر و یخچال برای تازه نگه داشتن این ماده غذایی کار درستی است؟ چطور می توانیم نان را تا چند روز تازه نگه داریم؟ امروزه به دلیل مشغله های فراوانی که افراد در زندگی دارند، استفاده از یخچال و فریزر برای تازه نگه داشتن مواد غذایی بسیار رایج است. برای این که […]
راه های تشخیص جوهر قند در نان |بلانکت چیست
راه های تشخیص جوهر قند در نان به مصرف کننده کمک می کند تا نان سالم را خریداری کند. اگر نان پس از چند ساعت بیات شد، اطمینان داشته باشید که در خمیر آن از موادی مانند جوهر قند (بلانکت) و جوش شیرین استفاده شده است. در این مطلب، راه های مختلف شناخت وجود جوهر […]
دستگاه شاطر اتوماتیک سنگک | دستگاه های صنعتی پخت نان سنگک با کیفیت بالا
شاطر اتوماتیک نان سنگک به افزایش تولید این نان سنتی کمک می کند. این دستگاه یکی از فناوری های مدرن در صنعت نان است. همچنین این دستگاه ها طوری طراحی می شوند که بتوانند فرآیند پهن کردن خمیر و پخت نان را به صورت خودکار و با سرعت بیشتری انجام دهند. این تجهیزات طوری طراحی […]