برگزیده ترین مطالب

چگونگی رفع سفت واستخوانی نان

چگونگی رفع سفت واستخوانی نان

هر گاه میزان گلوتن موجود در گندم زیاد شده واز مرز ۲۵ بگذرد نشاسته موجود در آرد کمتر خواهد بود . از آنجا که نشاسته مرکز ذخیره آب در خمیر است

ادامه نوشته »
نان سنگک نان سالم

سنگک

در تاریخ آمده که مخترع نان سنگک و شکل تنور آن شیخ بهایی از علما و دانشمندان قرن دهم هجری بوده است.  به گزارش انتخاب به نفل از رسا، در سرزمین کهن ایران، بر اثر تجربه‌ها و اعمال سلیقه‌ها در طول سالیان دراز تاریخ، غذاها و پختنی‌های گوناگون رسم شده …

ادامه نوشته »
دستگاه پخت نان سنگک

دستگاه پخت نان سنگک

شرکت نان سالم سازنده تخصصی دستگاه های نان سنگک (دستگاه پخت نان سنگک) برای ارتباط بیشتر و دیدن عکس و فیلم به کانال نان سالم بپیوندید. کانال تلگرامی نان سالم    

ادامه نوشته »