دستگاه پخت نان بربری

 

دستگاه پخت نان بربری یکی از تجهیزات اصلی نانوایی برای پخت نان بربری و شیرمال و فطیر می باشد . که به دو صورت فر پخت دوار و فر پخت تونلی طبقه بندی می شود.
فر پخت دوار بیشتر برای پخت نان بربری به صورت نیمه اتومات مورد استفاده قرار میگیرد.
فر پخت تونلی بیشتر برای پخت نان بربری با ظرفیت بالا و یا به صورت تمام اتومات مورد استفاده قرار میگیرد.
محصولات پخت نان  دارای طیف گسترده ی از فر پخت نان می باشد . که فر پخت بربری یکی از محصولات پر استفاده می باشد .
چون از فر پخت نان بربری برای پخت نان های نان فطیر،نان فانتزی،نان زیر خاکستر،نان ساجی،نان مشتک بوشهر،نان کلوکی هرمزگان نیاز مورد استفاده قرار میگیرد.
نان بربری در طبقه نان های نیمه حجیم قرار میگیرند. که دستگاه های پخت حرارت غیر مستقیم مناسب این نان می باشد. نگفت نماند که حرارت مستقیم به سبک هوای داغ نیز این کارایی رو دارد.
نان بربری خواستگاه خراسان می باشد . که به مرور زمان در کشورمون گسترده و در حال حاضر استان زنجان در کیفیت تولید این نان پیشرو می باشد.
تجهیزات پخت نان بربری شامل فر پخت نان ، خمیرگیر ، چونگیر ، پاتیل خمیر بر، میز کار ، ناخن زن اتومات ، پهن کن دو غلطکی
بستر چدنی بهترین بستر پخت برای نان بربری در فر های پخت می باشد .
شرکت نان سالم تبریز  با طراحی مدرن دستگاه نان بربری جزء شرکت های پیشرو در این عرصه می باشد.

 

فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی

فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی
با توجه به نیاز نانوایان کشور به دستگاه های اتومات و نیمه اتومات شرکت بر این شد که فر تونلی جدیدی و با رعایت اصول مهندسی و صنایع غذایی طراحی و به خط تولید خود بیفزاید . فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های…

خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش

شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش
در مرحله اول باید بدانیم شاطر به چه معنی هست شاطر در لغت به معنی زیرک، باهوش، چالاک و چابک است. در گذشته شاطران مردان تندپایی بوده‌اند که به شاه خدمت می‌کرده‌اند. امروزه شاطر به نانوا اطلاق می‌شود، یعنی کسی که در دکان نانوایی نان به تنور زند.شاید علت این…
فهرست