دستگاه پخت نان تیری به کمک پهن کن نان تیری همراه با خمیرگیر نانوایی یک بسته کامل برای راه اندازی پخت نان تیری محلی هستند

معرفی جامع ماشین آلات پخت نان تیری

نان تیری

یکی از نام‌گذاری‌ها بر اساس رنگ نان است. نان سفید و نان تیره. نان سفید از خود دانه گندم تولید می‌شود. و نان تیره از پوسته دانه (سبوس).روزگای نان سفید برای ثروتمندان بود و نان تیره و سبوس‌دار برای فقرا، ولی حالا نان‌های تیره محلی، محبوب هستند .و گاهی از نان سفید شهری هم گران‌تر! و تیره کی نان های محلی به خاطر وجود سبوس می باشد .

نان سبوس دار نانی است ، تهیه شده از آرد سبوس دار که پس از فرآیند تخمیر اسیدفیتیک آن تخریب و کلیـه املاح و ویتامین‌های مغذی موجود در آن آزاد و جذب بدن می‌گردد.انواع نان سبوس د. ار شامل نان سبوس گندم و نام جو سبوس دار میباشد. که هریک خواص مختص به خود را برای سلامت بدن دارا میباشند.

نام گذاری نان تیری چگونه صورت گرفته ؟

یکی از نان‌های محلی ایرانی، «نان تیری» است. نام این نان سنتی به خاطر تیره بودن آن نیست .بلکه به خاطر وسیله‌ای است که برای نازک کردن آن استفاده می‌شود. نان تیری مثل نان لواش نازک است و از چوبی به نام «تیر» یا «ترکه» برای نازک کردن چونه آن استفاده می‌کنند.

دستگاه نان تیری اتوماتیک 

پخت نان تیری اتوماتیک شامل چنین دستگاه که به صورت ترکیبی با هم کار میکنند . تا بتواند نان تیری مطلوب و قابل قبولی بدن .

خمیرگیر نانوایی
خمیرگیر نانوایی

اولین دستگاه که مورد نیاز هست دستگاه خمیرگیر می باشد وظیفه خمیرگیر یا همزن خمیر میکسر کردن آرد و آب با خمیر میاه می باشد . که بر اساس ظرفیت تولید مد نظر انتخاب می گرد .

پهن کن اتوماتیک نان تیری
پهن کن اتوماتیک نان تیری

دومین دستگاه که مورد نیاز هست  شاطر اتوماتیک لواش می باشد . وظیفه شاطر اتوماتیک لواش نازک کردن خمیر و برش مد نظر می باشد .

دستگاه پخت نان تیری
دستگاه پخت نان تیری

سومین دستگاه که مورد نیاز هست  فر پخت تونلی می باشد . وظیفه فر پخت تونلی طبخ و پخت نان می باشد .که این سیستم مجهز به اینورتر برای تنظیم سرعت پخت دستگه می باشد . که با تنظیم سرعت می توان نان خشک یا نرم تولید کرد.

باند سردکن نان
باند سردکن نان

چهارمین دستگاه که مورد نیاز هست باند سرد کن هست . وطیفه این سیستم که از اسمش هم معلوم هست . برای خنک و افزایش ماندگی نان مورد استفاده قرار میگیرد. که بر اساس منطقه طول باند سرد کن متغیر می باشد .

دستگاه بسته بندی نان
دستگاه بسته بندی نان

پنچمین دستگاه که مورد نیاز هست . دستگاه بسته بندی نان می باشد . وظیفه این سیستم بسته بندی اتوماتیک نان می باشد . دستگاه بسته بندی نان در سایز و انواع مختلفی تولید می کرد .

دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک
دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک

فیلم دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک

پهن کن نان تیری
پهن کن نان تیری
نان تیری
نان تیری
نان تیری
نان تیری
نان اسکو
نان اسکو
دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک
دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک
پهن کن نان تیری

نان اسکو تبریز و نان تیری در یک راستا قرار میگیرند .

و شباهت های بسیاری به هم دارند . این نان در شهرستان اسکو تولید شد و به همین اسم نام گذاری شده است .

پخت این نان از زمان‌های قدیم در شهرستان اسكو رایج بوده و اغلب از آرد گندم و جو مرغوب منطقه تهیه و تولید می‌شود.

با وجود تغییرات روز افزون و صنعتی شدن تولید نان، تهیه نان سنتی اسكو همچنان با شیوه سنتی و بومی صورت می‌گیرد. كه به آن انحصار ویژه‌ای بخشیده است.

كیفیت مطلوب ، شیوه و مهارت خاص پخت، كارگاهی بودن پخت، كیفیت بالا، اشتهار مطلوب، مقبولیت، ماندگاری، یكدست، یكرنگ و یكنواخت بودن نان سنتی اسكو را محصولی ویژه و مقبول كرده است.

تنور نان سنتی اسكو از نوع افقی بوده و كف آن به وسیله آجرهای مربعی شكل مفرش گردیده است.

به دلیل نازكی خمیر پخت نان اسكو سریع صورت گرفته و نان‌های پخته شده به كمك دو چوب باریك از تنور بیرون آورده می‌شوند.

بافت نان لواش اسكو نسبتا یكنواخت و اندازه آن به طول ۷۰ تا ۸۰ سانتی متر و عرض ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد.

نان اسكو حالت خشك دارد و به مدت سه ماه و حتی بیشتر قابل نگهداری است .

كه در موقع مصرف با اضافه كردن مقداری آب می‌توان آن را مرطوب و آماده مصرف كرد.

ضایعات این نوع نان در حد صفر بوده و طعم خوشایندی دارد. روزانه حدود ۲۵ تن نان سنتی در اسکو پخت می شود.

که از این میزان حدود سه تن به مصرف داخل استان آذربایجان شرقی رسیده و مابقی به سایر استان ها و کشورها عراق و جمهوری آذربایجان صادر می شود.

 

شرکت نان سالم تبریز پخت  با توجه به نیاز کشور بخصوص نانوایان عزیز به محصولات اتوماتیک برای بالا بردن بهره وری و افزایش کیفیت نان محصولات زیر را تولید می کنند .

دستگاه پخت نان سنگک 

دستگاه پخت نان لواش 

دستگاه پخت نان بربری 

قیمت دستگاه پخت نان تیری تمام اتوماتیک رو میخواید ؟

ساده ترین روش برای اطلاع از اخرین قیمت پخت نان تیری اتوماتیک  می توانید با شماره های زیر در تماس باشید .

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

با محصول دستگاه پخت نان تیری اتوماتیک از رقبا فاصله بگیرید.

1-غیر مستقیم بودن حرارت مانع ازآلودگی هوا و محیط کار و بستر پخت می شود
2-کنترل دور دستگاه با استفاده از اینورتر به سادگی انجام می گیرد
3-نماهای جانبی دستگاه از قاب های استیل ساخته شده است
4-کاهش مصرف سوخت با عایق بندی مناسب دستگاه
5-امکان تفکیک فضای پخت از فضای عرضه و بسته بندی
6-کاهش دخالت دست در پخت نان
7-حرارت صددرصد غیرمستقیم
8-راندمان بالای تولید
9-کاهش ضایعات نان

نظرات خودتون را با ما به اشتراک بگذارید . سوالات و ابهامات خود را مطراح کنید در اسراع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.