دستگاه پخت نان ساجی به صورتی طراحی و بومی سازی شده است که برای استفاده رستوران ها، نانوایی های صنعتی و برای پخت نان خانگی در انواع مختلف مناسب است. نان ساجی که نانی سنتی و ایرانی است به عنوان میراث معنوی کشور در استان کرمانشاه به صورت جهانی ثبت گردیده است. در این مطلب به معرفی انواع دستگاه های پخت نان ساجی می پردازیم.

نان ساجی چیست؟

نان ساجی، پهن و نازک است و بر روی صفحه فلزی که معمولا ًاز چدن ساخته شده است در اندازه های مختلف پخت می شود. در استان های کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان و فارس این نان بسیار پخته و مصرف می شود.

نان ساج سنتی به این ترتیب می پزند که ساج را روی آتش هیزم، اجاق گاز یا پلو پز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار می دهند و نان لواش یا نان محلی می پزند. ابعاد ساج هم عبارت است از: طول ۶۰ سانتیمتر، عرض ۷۵ سانتیمتر، ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر، قطر چدن ۵۰ سانتیمتر.

شرکت صنایع نان سالم تبریز، با طراحی فر مخصوص دستگاه پخت نان ساجی توانسته است، قابلیت پخت انواع نان های محلی را گسترش دهد.

نام های دیگر نان ساجی

این نان بر اساس اندازه و نوع پخت به نام های:

  • نان تیری
  • نان تپ تپی
  • نان ته کِلِه ای
  • نان فه تیره شناخته می شود. این نان همچنین به نام های دیگر هم مشهور است. مانند:
  • نان ساجی: آرد و نمک و آب و مایه خمیر را مخلوط و بر روی ساج پهن می کنند.
  • نان پپگ: آرد، آب و پیاز خرد شده و نمک را مخلوط کرده و خمیر را بصورت بزرگ زیر خاکستر قرار می دهند.
  • نان فتیر :آرد،آب و نمک را بدون مایه خمیر بر روی ساج پهن می کنند.
  • شل کین:آرد و روغن حیوانی (دان) را مخلوط کرده و بر روی ساج پهن می کنند.
  • برساق: به عنوان یک نوع شیرینی از آن استفاده می کنند.

شرکت نان سالم تبریز پخت، با توجه به تجربه کار در زمینه ساخت فر و تنور پخت توانسته است با بهره گیری از دانش و تجربه فر پخت مناسبی برای تولید انواع نان سنتی را طراحی و به تولید رسانده است.

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی
دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی

انواع دستگاه های پخت نان ساجی

در ادامه به انواع دستگاه های پخت نان ساجی اشاره می کنیم:

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی

این دستگاه به گونه ای طراحی شده که بتواند پاسخگوی نانوایان گرامی باشد. این فر قابلیت پخت همزمان 6 عدد نان 60 در 60 سانتی متر را دارد. دستگاه شامل دو عدد مشعل است که وظیفه انتقال حرارت پخت را به سیستم بر عهده دارد . دستگاه بر روی چرخ چدنی سوار است که قابلیت جابجایی را امکان پذیر می کنند. نما از استیل طراحی شده است که زیبایی و دوام دستگاه را افزایش داده است. همچنین فر پخت نان ساجی نانوایی در سایز 180 ،200، 220 طراحی می شود که بر اساس سایز و ظرفیت تولید هم متغیر خواهد بود.

دستگاه پخت نان ساجی رستورانی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل، رستوران، غذاخوری به گونه ای طراحی شده که فضای کمتری را  اشغال کند. شاسی دستگاه و بدنه از استیل ساخته شده که از نظر بهداشتی کاملاً طبق استاندارد است. ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در دو سایز ۴۰ و ۴۸ سانتیمتر به صورت استاندارد طراحی و تولید می گردد.

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل، رستوران، غذاخوری

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل ، رستوران، غذاخوری
دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل، رستوران، غذاخوری

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص ویلا و خانگی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص ویلا و خانگی به دو صورت طراحی شده است:

1- ساج چدنی همراه با اجاق کوچک

در این مدل ساج چدنی بر روی یک اجاق کوچک سوار است و قابلیت جابجایی به مشتریان را می دهد.

2- ساج چدنی

در این مدل ساج چدنی را می توان بر روی هیزم یا اجاق گاز خانگی قرار داد. به این ترتیب نان مورد نظر بر روی ساج پخته می شود.

دستگاه پخت نان ساجی اتوماتیک

تجهیزات مورد نیاز برای پخت نان تیری (ساجی) به صورت اتوماتیک،شامل موارد زیر است:

  • دستگاه خمیر گیر نان تیری
  • دستگاه خمیر پهن کن نان تیری یا دستگاه پهن کن
  • دستگاه پخت نان تیری (فر تونلی پخت نان تیری یا فر دوار برای پخت نان)
  • باند سرد کن
  • دستگاه بسته بندی نان

لازم به ذکر است که کلیه تجهیزات نانوایی تولید شده در شرکت نان سالم پخت تبریز دارای استاندارد بوده و با بهترین متریال ساخته شده اند. برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره های خرید دستگاه پخت نان ساجی، با شماره تلفن های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابر زارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

چرا دستگاه پخت نان ساجی بخریم؟

گرچه پخت نان ساجی به روش سنتی با آتش هیزم و بدون استفاده از مواد شیمیایی از سالم ترین و طبیعی ترین نان ها شناخته می شود اما امروزه نیاز به سرعت در تولید و پخت نان و حفظ کیفیت آن مسئله ای اساسی و مهم است. به همین دلیل هم طراحی و ساخت دستگاه ها و تجهیزات جانبی نانوایی اهمیت ویژه ای دارد.

دلایل زیر بر لزوم ثبت سفارش خرید دستگاه پخت نان ساجی تاکید می کند:

  • غیر مستقیم بودن حرارت که مانع از آلودگی هوا و محیط کار و بستر پخت می شود.
  • نماهای جانبی دستگاه تماماً از قاب های استیل ساخته شده است.
  • کنترل دور دستگاه با استفاده از اینورتر به سادگی انجام می گیرد.
  • کاهش مصرف سوخت با عایق بندی مناسب دستگاه
  • کاهش دخالت دست در پخت نان
  • استفاده از حرارت غیر مستقیم
  • راندمان بالای تولید
  • امکان تفکیک فضای پخت از فضای عرضه و بسته بندی
  • کاهش ضایعات نان

سخن آخر

در این مطلب به یکی دیگر از انواع دستگاه هایی که در شرکت نان سالم تبریز، طراحی و تولید می شود اشاره کردیم. دستگاه پخت نان ساجی برای رستوران ها، هتل ها یا مصارف خانگی به صورت جداگانه طراحی و ساخته می شوند. برای دریافت قیمت به روز دستگاه ها می توانید از طریق شماره های ذکر شده در وب سایت اقدام نمایید. تهیه نان باکیفیت از اهداف مهم این شرکت صنعتی است. 

ارتباط تلگرامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *