سنگ چدنی تنور نانوایی یا ساج چدنی نانوایی بستری در دستگاه های نانوایی گردان و تونلی است که بر اساس طرح صفحه پخت و نوع پخت نان لواش، تافتون، سنگک و بربری طراحی و ریخته گیری می شود. قیمت ساج چدنی بر اساس وزن تمام شده آن تعیین می شود. در این مطلب همراه ما باشید تا انواع سنگ صفحه در نانوایی و قیمت خرید آن را بررسی کنیم.
سنگ چدن نانوایی چیست؟
سنگ چدنی تنور نانوایی در پخت نان های تافتون، لواش، بربری و سنگک یکی از اجزای اصلی برای دستگاه های تنور دوار نانوایی است که طراحی و ریخته گری می شود. تفاوت اصلی صفحه های چدنی شرکت نان سالم با دیگر شرکت های مشابه، ضخامت و درصد خلوص چدن این دستگاه هاست که می توانند مدت زمان بیشتری حرارت را در خود نگه دارند. همچنین موجب پخت یکنواخت و یکدست نان و صرفه جویی در مصرف انرژی می شوند.
سنگ چدنی تنور نانوایی مناسب برای انواع فر نانوایی گردان (صفحه تخت و شیب دار) و فر تونلی پخت نان لواش، تافتون و سنگک، از شرکت نان سالم تبریز پخت قابل تهیه است.
انواع سنگ یا ساج چدن نانوایی
انواع سنگ چدنی نانوایی تولیدی شامل:
- ساج چدنی زنبوری
- ساج چدنی مخلوطی
- ساج چدنی تونلی
- ساج چدن فاصله دار
- ساج چدنی سطح صاف است.
نانوایان عزیز و شرکت های تولیدی انواع نان و متقاضیان در سراسر ایران هر مدل سنگ چدنی تنور نانوایی که لازم داشته باشند را با یک تماس می توانند سفارش داده و در اسرع وقت درب نانوایی تحویل بگیرند.
سنگ چدن یا سنگ صفحه در چه نانوایی استفاده می شود؟
سنگ چدنی تنور نانوایی یا ساج چدن نانوایی همان طور که در پاراگراف های قبلی اشاره کردیم در نانوایی های
- لواش
- سنگگ
- بربری
- تافتون استفاده می شود.
سنگ صفحه بستری برای پخت نان مورد نظر است که در دستگاه نانوایی تعبیه می شود و براساس نوع نان و سایز دستگاه، طراحی و تولید می شود.
خرید و قیمت سنگ صفحه یا چدن تنور نان سنگک
قیمت سنگ گردون نانوایی بر اساس نوع دستگاه فرق می کند. در کل، وزن کلی سنگ چدنی قیمت نهایی را تعیین می کند. به این ترتیب، قیمت ساچ چدنی بر اساس وزن ضرب در قیمت هر کلیوگرم برآورد و نهایی می شود. خرید سنگ چدنی تنور نانوایی به افزایش کیفیت نان شما کمک عمده ای می کند. این محصول عمر مفید بالایی داشته و بر اساس پخت شما بین 2 الی 5 سال کار می کند.
اگر پخت نان خوبی ندارید و قصد خرید سنگ چدن نانوایی با کیفیت دارید، هرجای ایران که باشید می توانید با ما در شرکت نان سالم پخت تبریز تماس بگیرید و ما سنگ چدن مناسب تنور نانوایی شما را طراحی و به صورت منحصر به فرد با بهترین متریال تولید می کنیم.
سنگ نان سنگک از کجا تهیه کنیم؟
سنگ تنور نانوایی سنگکی به دو صورت در بازار موجود است.
- سنگ دستگاه پخت نان سنگک دوار
- سنگ دستگاه پخت نان تونلی
برای تهیه سنگ نانوایی سنگکی باید با کارشناسان شرکت نان سالم تبریز پخت در تماس باشید. برای سفارش باید اندازه دقیق سنگ نانوایی شما گرفته و طرح مد نظر تعیین شود، بعد وزن تقریبی به خریدار گرامی گفته می شود. شرکت نان سالم تبریز پخت به دلیل دارا بودن مرکز ریخته گیری چدن دستگاه های نانوایی، قابلیت تولید انواع سنگ چدن نانوایی سنگک در اندازه های مختلف را دارد.
خرید سنگ سنگکی برای دستگاه پخت نان دوار و دستگاه پخت تونلی
انواع سنگ چدنی تنور نانوایی سنگکی
سنگ سنگکی به سه حالت ریخته گیری می شود:
- سنگ سنگکی بادامی
- سنگ سنگکی ریگی منظم
- سنگک سنگکی ریگی نامنظم
فروش سنگ چدن نانوایی
چدن ها، به استثناء نوع داکتیل، ترد هستند و به دلیل نقطه ذوب پایین، سیالیت، قابلیت ریختهگری، ماشین کاری، تغییر شکل ناپذیری و مقاومت به سایش به موادی مهندسی با دامنه وسیعی از کاربرد تبدیل شده اند. همچنین در تولید لولهها، ماشین ها، قطعات صنعت خودرو مانند سرسیلندر، بلوک سیلندر و جعبه دنده، چدن مصارف بالایی دارد. چدن همچنین به تضعیف و تخریب ناشی از اکسایش (خوردگی) مقاوم است. در ادامه به معرفی انواع چدن می پردازیم:
انواع چدنها
- چدن خاکستری
- چدن داکتیل
- چدن سفید
- چدن مالیبل
چدن خاکستری
چدن خاکستری، رایجترین نوع چدن و پرکاربردترین ماده ریختهگری محسوب میشود. این نوع چدن استحکام کششی و مقاومت به شوک کمتری نسبت به فولاد دارد. اما از نظر استحکام فشاری با فولاد کربنی کم و میان کربن قابل مقایسه است.
چدن داکتیل
چدن داکتیل یا چدن نشکن دارای زمینه فریتی، پرلیتی یا هر دو با کروی است. چدن نشکن به هنگام انجماد، کربن آن به صورت گرافیت کروی یا گلولهای تشکیل میشود. خواص چدن داکتیل: نقطه ذوب پایین، ریختهگری مناسب، ماشین کاری عالی، مقاومت سایشی خوب و شکلپذیری مطلوب است.
چدن سفید
چدن سفید، نقرهای رنگ است. همچنین چدن سفید برای بسیاری مصارف بیش از حد ترد است ولی به لطف سختی خوب، مقاومت به سایش بالا و قیمت پایین در ساخت قطعاتی چون سطوح در معرض سایش به کار گرفته می شود.
چدن مالیبل یا چدن چکش خوار
انواع چدنها از نظر فاز زمینهصفحات چدنی یا ساج چدنی (سنگ چدنی تنور نانوایی)
برای لواش به صورت سر متد تقسیم بندی می شود. (از شماره 1 تا 18) هر چقدر این عدد بزرگ تر باشد، نان لواش خشکی تولید خواهد شد. این بر اساس ضخامت صفحات چدنی تعیین می شود و باید بر اساس سایز دستگاه و مزاج (هر منطقه یک نوع لواش را می پسندد) و محل نصب دستگاه نانوایی تعیین شود.
سنگ چدنی تنور نانوایی یا ساج چدنی سنگک به دو صورت منظم و غیر منظم تقسیم بندی می شود و فقط شکل ظاهری پشت نان را تغییر می دهد.
صفحات چدنی
ساچ چدنی نانوایی از مواد اولیه (شمش چدن) ریخته گری می شود که در نهایت محصول باکیفیت و با عمر مفید در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
مرکز ریخته گری شرکت صنایع نان سالم تبریز
ویژگی های سنگ چدنی تنور نانوایی نان سالم پخت تبریز
در اینجا به چند ویژگی مهم ساج های چدنی (سنگ چدنی تنور نانوایی) در این شرکت می پردازیم:
- مقاومت و سختی مواد در برابر فرورفتگی و سایش
- شکل پذیری و توانایی تغییر شکل مواد بدون شکستگی
- مقاومت و توانایی مواد در جذب انرژی
- قابلیت انعطاف پذیری و توانایی تغییر شکل مواد تحت فشار و بدون پارگی
- توانایی مواد در بازگشت به ابعاد اصلی پس از تغییر شکل و الاستیسیته بودن چدن
- مقاومت کششی و توانایی تحمل یک ماده نسبت به بیشترین تنش طولی بدون پاره شدن
نتیجه
در این مطلب به این موضوع اشاره کردیم که یکی از موثرترین موارد در کیفیت پخت نان، چه از لحاظ بهداشتی و چه از لحاظ پخت یکنواخت و عالی نان تنور گردان نانوایی، سنگ چدنی آن است. در این راستا، کارخانه نان سالم پخت تبریز، طبق سفارش مشتری طراحی و تولید این تجهیزات را برای نانوایی های مختلف به عهده دارند.
فروش سنگ چدنی تنور نانوایی با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت در بازار با فروش مستقیم از کارخانه به سراسر کشور و مناسب برای همه نوع تنور صورت می گیرد. برای هماهنگی و دریافت اطلاعات تکمیلی با مشاوران فروش نان سالم پخت تبریز در ارتباط بمانید.
2 پاسخ
سلام
جهت پخت نان سنتی در خانه از کجا میشه ساج چدنی تهیه کرد که بشه روی اجاق گاز یا هیزم ، نان پخت؟
سلام سنگ چدنی لواش با مته ۱۰ مورد نیازم هست برای تنور تونلی