دستگاه پخت لواش اتوماتیک

دستگاه پخت لواش اتوماتیک تونلی مخصوص نان لواش نرم  ،تولیدی شرکت نان سالم تبریز پخت ، مدرن ترین ماشین آلات پخت نان لواش تمام اتوماتیک در ایران هست .

دستگاه پخت لواش اتوماتیک

دستگاه پخت لواش اتوماتیک
دستگاه پخت لواش نرم اتوماتیک سیستم غلطکی

فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک سیستم غلطکی

[aparat id=’TDzQt’]

دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک سیستم غلطکی : براي طبخ خمير هاي قوت دار با درصد آب پايين طراحي شده است. خمیر نسبت تان سفت ، اين فر تونلی به دو صورت حرارت مستقیم و غیر مستقیم طراحی شده است .در ھر دو مدل از دو مشعل بعنوان مولد حرارت مي باشد .

یکی از مشعلھا برای پخت زیر نان و دیگری برای طبخ روی نان استفاده مي شود . ( مشعلھا میتواند به دو صورت گازی و گازوئیلی مطابق با سفارش قابل جايگزين است .مشعل هايي وجود دارند كه به صورت دو گانه سوز عمل ميكنند ولی به دلیل نقص هاي فراوان در تنظیم این دسته از مشعل ها بھتر است از مشعل ھاي گاز سوز یا گازوئیل سوز استفاده نمود .

مراحل کار با دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک مخصوص نان نرم ؟

براي كار با دستگاه فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک سیستم غلطکی ابتدا خمیر در داخل میکسر یا خمیرگیر آماده شده و توسط نيروي انساني در داخل مخزن 60 کیلوئی ریخته میشود سپس اين خمیر توسط 6 غلطک پھن شده و شكل ميگيرد كه در نهايت توسط یک کانوایر به سطح پخت  (سطح توری فر )ریخته میشود .
لازم به ذكر است کیفیت این نان برای بسته بندی مناسب است و قابلیت پخش  و شکل نان میتواند به صورت مستطیل ، گرد یا بیضی طبق دلخواه نفر باشد (درمدلھای سفارشی)مزایای پخت نان با حرارت غير مستقيم فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک غلطکی

يكنواختي و افزايش و بهبود رنگ پوسته به دليل وجود سيستم سيركلاسيون
افزايش ماندگاري نان به دليل حذف گازهاي ناشي از سوخت مشعل و به طبع آن حذف ايجاد راديكال هاي مضر در فرايند طبخ نان
ايزوله بندي استاندارد و چند لايه اي و انتفال حرارت بسیار کم ( 40 الی 50 درجه سانتیگراد) از بدنه فر به فضای بیروني
سیستم ھندل كه در موقع قطع برق از آن به منظور خروج نان هاي باقي مانده در فر استفاده مي شود .
کاھش مصرف ٪٥٠ الي ٪٦٠ سوخت نسبت به مدل ھای مشابه .
نصب آسان و راه اندازی فر در کمترین زمان بعد ار استقرار در محل.
جنس صفحه ي پخت از باند قالبي چدن يا باند قالبي آلومينيوم يا باند قالبي استيل سخت شده با پوشش تفلون يا توري استيل يا توري آهن يا توري گالوانيزه بنا به سفارش مشتري است .
بدنه دستگاه رنگ کوره ای استاتيك مقاوم در برار حرارت و رطوبت است ؛ نما جلوي نيز استنلس استیل تشکیل میدھد.
برق مصرفي دستگاه فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک غلطکی به صورت تک فاز یا سه فاز بسته به سفارش مشتري مي باشد

به این سیستم تولید میشه گفت خط تولید نان لواش تمام اتوماتیک با دستگاه تونلی
برای راه اندازی و نصب این نوع خط تولید، پس از انتقال دستگاه پخت به مکان موردنظر که باید ابعاد و انشعابات لازم را قبل از نصب داشته باشد .
و با نصب شاطر اتومات می توان پخت را شروع کرد.این دستگاه کاملا عایق شده و پرت حرارتی ندارد.نوع شاطر اتومات آن با توجه به سفارش مشتری به دو صورت پهن کن شش غلتکی یا خمیرریز (ماردونی )در نظر گرفته می شود.
عمل پهن کردن خمیر نان لواش به صورت اتومات صورت می گیرد.
پس از پهن شدن، خمیر بر روی نوار پخت (که بنا به سفارش مشتری امکان استفاده از چدن ، ورقه استیل ، تور امکان پذیر هست ) انتقال پیدا کرده و پس از پخت توسط کاتر ( با اینورتر یا مکانیکی )دستگاه برش خورده و برای سرد شدن به باند خنک کننده انتقال داده می شود. و اماده بسته بندی می باشد .

خط تولید نان لواش تمام اتوماتیک با دستگاه تونلی

براي راه اندازي نانوايي نان لواش تمام اتوماتيک لواش نرم با سیستم غلطکی  نياز به دستگاه و تجهيزات پخت نان مخصوص همین دستگاه به شرح ذيل مي باشد.

[livicon_evo name=”loader-1.svg”][/livicon_evo]دستگاه خمیر کن آرد یا خمیرگیر نانوایی

دستگاه خمیرگیر یا میکسر در سایز های مختلفی تولید و مورد استفاده نانوایان قرار میگیرد . و بر اساس پخت نانوا خمیرکن مناسب باید اتختاب شود.

انواع دستگاه خمیر گیر صنعتی

8 هشت کیلویی
10 ده کیلویی
12 دوازده کیلویی
15 کیلویی
20 بیست کیلویی
30 سی کیلویی
40 چهل کیلویی
60 شصت کیلویی
120 یک صد و بیست کیلویی
180 یک صد و هشتاد کیلویی
خمیرگیر بسته به حجم خمیری که می تواند تولید کند ابعاد متفاوتی هم دارد. یک خمیر گیر کوچک هشت کیلویی ابعادی در اندازه 40 سانتی متر عرض، 50 سانتی متر طول و 70 سانتی متر ارتفاع دارد. حال هر چه بر حجم دستگاه افزوده شود میزان ابعاد آن نیز تغییر می کند.

خمیرگیر
خمیر کن

[aparat id=’kS2Jd’]

[livicon_evo name=”loader-1.svg”][/livicon_evo]شاطر اتوماتیک لواش سیستم غلطکی

دستگاه پهن کن لواش شش غلتکي يا شاطر اتومات جهت نازک کردن خمير مورد استفاده قرار مي گيرد.
وقتي اين دستگاه در کنار دستگاه نيمه اتومات دوار قرار مي گيرد نانوا خمير را پس از آنکه به صورت اتومات برش خورد با دست به بستر پخت انتقال مي دهد.
در واقع ديگر نيازي به چانه کردن خمير نمي باشد و زماني که پهن کن در ابتداي دستگاه تونلي اتومات قرار گيرد خمير به صورت اتومات به بستر پخت منتقل مي شود.
در اين دستگاه ضخامت خمير قابل تنظيم مي باشدو سرعت عملکرد آن نيز با استفاده از اينورتر قابل کنترل مي باشد.بر حجم دستگاه افزوده شود میزان ابعاد آن نیز تغییر می کند.

پهن خمیر اتوماتیک لواش
دستگاه برای پهن کردن خمیر لواش مورد استفاده قرار میگیرد.

[livicon_evo name=”loader-1.svg”][/livicon_evo]فر پخت تونلی لواش

دستگاه اتومات و نيمه اتومات تونلي در ابعاد مختلف با حرارت صد در صد غيرمستقيم یا مستقیم جهت توليد انواع نان هاي سنتي از قبيل:
نان لواش،نان بربري،نان تافتون،نان خشک،نان سنگک به صورت اتوماتيک و نيمه اتوماتيک توليد مي گردد.
طراحي زيبا و کارآمد و مهندسي عالي و استحکام بسيار خوب از ويزگي هاي منحصر به فرد دستگاه تونلي مي باشد. که بر اساس سفارشی مشتری کاور بیرونی می تواند . از استیل و روغن روغنی باشد .
تونل پخت مجهز به اينورتر و حرارت سنج بوده که از طريق آن مي توان دور حرکت نوار و دماي تونل را تنظيم نمود. و نان مطلوب را تهيه کرد. تيغه برش نان انتهايي دستگاه از جنس مخصوص مي باشد و به در خواست مشتري مي تواند مجهز به موتور و اينورتر جداگانه جهت برش نان به اندازه هاي دلخواه گردد.

مزایای پخت نان با حرارت غير مستقيم فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک غلطکی

يكنواختي و افزايش و بهبود رنگ پوسته به دليل وجود سيستم سيركلاسيون
افزايش ماندگاري نان به دليل حذف گازهاي ناشي از سوخت مشعل و به طبع آن حذف ايجاد راديكال هاي مضر در فرايند طبخ نان
ايزوله بندي استاندارد و چند لايه اي و انتفال حرارت بسیار کم ( 40 الی 50 درجه سانتیگراد) از بدنه فر به فضای بیروني
سیستم ھندل كه در موقع قطع برق از آن به منظور خروج نان هاي باقي مانده در فر استفاده مي شود .
کاھش مصرف ٪٥٠ الي ٪٦٠ سوخت نسبت به مدل ھای مشابه .
نصب آسان و راه اندازی فر در کمترین زمان بعد ار استقرار در محل.
جنس صفحه ي پخت از باند قالبي چدن يا باند قالبي آلومينيوم يا باند قالبي استيل سخت شده با پوشش تفلون يا توري استيل يا توري آهن يا توري گالوانيزه بنا به سفارش مشتري است .
بدنه دستگاه رنگ کوره ای استاتيك مقاوم در برار حرارت و رطوبت است ؛ نما جلوي نيز استنلس استیل تشکیل میدھد.
برق مصرفي دستگاه فر تونلی پخت نان لواش نرم اتوماتیک غلطکی به صورت تک فاز یا سه فاز بسته به سفارش مشتري مي باشد.

فر پخت نان تونلی

[aparat id=’qYTVE’]

[livicon_evo name=”loader-1.svg”][/livicon_evo]باند سرد کن نان یا باند خنک کننده نان

دستگاه باند خنك كننده يا سرد کن اتومات نان در انتهاي فر پخت اتومات تونلی و نيمه اتومات تونلی جهت خنك كردن نان قرار گرفته برای افزایش کیفیت نان مورد استفاده قرار میگیرد.
و نان را به محل بسته بندي انتقال مي دهد. عمل خنك كردن نان به وسيله چند فن انجام مي شود و با اينورتر نصب شده بر روي سرد كن مي توان سرعت نوار را تنظيم نمود. یا برای کاهش هزینه برای مشتری امکان مکانیکی کردن سیستم هم وجود دارد .

باند سردکن نان
باند سردکن نان

[aparat id=’bSQJX’]

[livicon_evo name=”loader-1.svg”][/livicon_evo] دستگاه بسته بندی نان

دستگاه بسته بندی نان لواش یک نمونه از ماشین آلات بسته بندی با سیستم PLC , مکانیک با چشم فتوسل و مکانیک ساده بوده که محصولات را به صورت پیلوپک ( دو طرف دوخت ) بسته بندی می کند.
این دستگاه برای بسته بندی محصولاتی مشابه انواع نان مثل نان سنگک ، نان همبرگر ، نان پیتزا ، نان باگت ، نان تافتون ، نان گاتا ، نان سنتی ، نان شیرمال ، نان لواش ، نان رستورانی ، نان صنعتی ، نان بربری مورد استفاده قرار می گیرد .

دستگاه بسته بندی نان لواش
دستگاه بسته بندی نان لواش و تافتون

[aparat id=’ljFeS’]

[livicon_evo name=”coins.svg”][/livicon_evo]قیمت دستگاه پخت نان لواش تمام اتوماتیک رو میخواید ؟

ساده ترین روش برای اطلاع از اخرین قیمت پخت نان لواش اتوماتیک  می توانید با شماره های زیر در تماس باشید .

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

قیمت دستگاه سنگک اتوماتیک

با محصول دستگاه پخت نان لواش اتوماتیک از رقبا فاصله بگیرید.

1-غیر مستقیم بودن حرارت مانع ازآلودگی هوا و محیط کار و بستر پخت می شود
2-کنترل دور دستگاه با استفاده از اینورتر به سادگی انجام می گیرد
3-نماهای جانبی دستگاه از قاب های استیل ساخته شده است
4-کاهش مصرف سوخت با عایق بندی مناسب دستگاه
5-امکان تفکیک فضای پخت از فضای عرضه و بسته بندی
6-کاهش دخالت دست در پخت نان
7-حرارت صددرصد غیرمستقیم
8-راندمان بالای تولید
9-کاهش ضایعات نان

نظرات خودتون را با ما به اشتراک بگذارید . سوالات و ابهامات خود را مطراح کنید در اسراع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این فیلد را پر کنید
5/5 - (1 امتیاز)

16 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.