دستگاه پخت نان سنگکگالری نان سالممتفرقهمعرفی ماشین الات نانوایی

قیمت دستگاه پخت نان سنتی-نیمه اتومات – اتومات | قیمت دستگاه پخت نان سنگک | قیمت دستگاه لواش

قیمت محصولات تولیدی شرکت صنایع نان سالم تبریز

قیمت دستگاه پخت سنگک

قیمت دستگاه پخت لواش

قیمت دستگاه پخت بربری

قیمت دستگاه پخت تافتون

قیمت دستگاه پخت نان تیری

برای ارتباط و مشاوره می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری

۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

E-mail: Info@nane-salem.ir

E-mail: Tabtak93@gmail.com

ارتباط تلگرامی

شنبه08:00 - 18:00
یکشنبه08:00 - 18:00
دوشنبه08:00 - 18:00
سه شنبه08:00 - 18:00
چهارشنبه08:00 - 18:00
پنج شنبه08:00 - 17:00

آشنایی کلی با محصولات نانوایی و شیرینی 

 

محصولات نانوایی و شیرینی  در کل به دو بخش تقسیم بندی می شود .

1- دستگاه پخت ، تنور پخت.

2- لوازم جانبی ، تجهیزات نانوایی.

 

1- دستگاه پخت نان و شیرینی

دستگاه پخت یا همان تنور پخت انواع و سایز های مختلفی را دارا می باشد که بر اساس نیاز مصرف کننده طراحی و به تولید می رسد .

تنور سنتی : در زمان های گذشته نان به صورت سنتی طبح می شده است. یکی از ابزاری که در پخت نان استفاده می شده است تنورهای سفالی بود. 

تنور سنتی سفالی هنوز هم مورد استفاده بسیاری قرار می گیرد .

در این راستا شرکت صنایع نان سالم تبریز با بروز و طراحی نوین توانست این محصول رو احیا و مورد انتخاب مشتری قرار دهد . 

تنور گلی گازی دستگاهی مناسب برای پخت نان می باشد که برای مصارف خانگی و صنعتی استفاده می شود.

از این دستگاه در رستوران های سنتی نیز استفاده می شود.این دستگاه گازی می باشد و با گاز کپسولی و گاز شهری قابل استفاده است.داشتن تنور گلی در رستوران علاوه بر دکور زیبا ، باعث جذب مشتری بیشتر می‏شود.

تنور گلی ، تنور گازی ، تنور سنتی ، تنور سفالی ، قیمت تنور سفالی
تنور گلی ، تنور گازی ، تنور سنتی ، تنور سفالی ، قیمت تنور سفالی

در پست اختصاصی در این باب توضخیات تکمیلی داده شد است می توانید از لینک زیر مراجعه و مطالعه بفرمایید .

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

 

فر دوار یا فر گردان : این نوع فر که یکی از قدیمی ترین طراحی های نیمه اتومات به حساب می آید . از قدیمی طرافداری بسیاری در زمینه پخت نان رو داشته و دارد . 

دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک دوار ثابت ،دستگاهي شعله مستقيم يا شعله غير مستقيم.

با قابليت توليد انواع نان هاي سنتي از قبيل: نان تافتون، نان لواش ، نان بربري، نان سنگک،نان پنیر سبزی،شيرمال و حتي پيتزا و نان خشک مي باشد. بر اساس نوع نان توليدي از انواع چدن هاي صاف (نان بربري و تافتون)، حفره دار منظم يا نا منظم (نان لواش آذري)، برجسته و فرو رفته (نان سنگک سنتي ) در توليد اين دستگاه استفاده مي شود.

اين دستگاه در محل نصب عايق مي گردد و پس از آن قابل راه اندازي مي باشد.

طراحي بروز فر دوار گردان پخت نان بربری ، تافتون ، سنگک ، لواش ، تافتون .در سيستم انتقال حرارت ،قابليت نصب سيستم بخار جهت طبخ بهتر محصولات نيمه حجيم ، تنظيم حرارت ديجيتالي و، ايزولاسيون استاندارد و دها ويژگي ديگر سبب تمايز اين دستگاه پخت نان نسبت به ساير مدل هاي ديگر ميشود .

دستگاه دوار معمولی مخصوص انواع نان سنتی
دستگاه دوار معمولی مخصوص انواع نان سنتی
نقشه-فر-سنگک پخت نان سنگک
نقشه-فر-سنگک پخت نان سنگک

فر پخت تونلی  یا دستگاه پخت ریلی  :  فر تونلی مزایای بسیار رو دارا می باشد . 

 

فر تونلی پخت نان تافتون و بربری ، سنگک ، لواش ، نان محلی 

طراحی دستگاه فر تونلی پخت تافتون و بربری ، سنگک ، لواش ، نان محلی  به گونه ای است.

که خمیر در یک فضای عاری از ھرگونه گازھای مضر ناشی از سوخت مشعل قرار میگیرد .

که توسط کوره مادر از زیر حرارت خورده و مازاد حرارت توسط سیستم سیرکولاسیون روی سطح نان یعنی داخل کوره بالایی به گردش در مي آيد و موجب طبخ نان از روي آن میشود.

فر تونلی نان تافتون و بربری با حرارت غیر مستقیم تشعشعی خمیر را در یک فضای تقریبا مبحوس حاوی بخار و حرارت مرطوب طبخ مینماید .

این امر باعث افزايش حجم ، تردي بافت ، براقیت و ماندگاری بالای نان میشود.

نحوه عملکرد این فر به این صورت میباشد.

که ابتدا خمیر در میکسر آماده شده و طي عمل چانه گيري به قطعات 400 الي 2000 گرمي تقسيم مي شود .

بعد از عمليات چانه گيري ، توسط شاطر خمير به فرم دلخواه در آمده. و در بخش انتهايي قرار مي گيرد و بعد از گذشت 5الی 12 دقیقه نان از خروجی فر در داخل سبد ریخته میشود.

‎مزایای طبخ نان با فر تونلی تافتون و بربری ، سنگک ، لواش ، نان محلی 

‎ يكنواختي و افزايش و بهبود رنگ پوسته به دليل وجود سيستم سيركلاسيون.

‎ افزايش ماندگاري نان به دليل حذف گازهاي ناشي از سوخت مشعل و به طبع آن حذف ايجاد راديكال هاي مضر در فرايند طبخ نان.

‎ ايزوله بندي استاندارد و چند لايه اي و انتفال حرارت بسیار کم ( 40 الی 50 درجه سانتیگراد) از بدنه فر به فضای بیروني.

‎سیستم ھندل كه در موقع قطع برق از آن به منظور خروج نان هاي باقي مانده در فر استفاده مي شود .

‎ کاھش مصرف ٪٥٠ الي ٪٦٠ سوخت نسبت به مدل ھای مشابه .

‎ نصب آسان و راه اندازی فر در کمترین زمان بعد از استقرار در محل.

‎جنس صفحه ي پخت از توري استيل يا آهن يا گالوانيزه بنا به سفارش مشتري است . بدنه دستگاه رنگ کوره ای استاتيك مقاوم در برار حرارت و رطوبت است ؛ نما جلوي نيز استنلس استیل تشکیل میدھد.دستگاه فر تونلی نان تافتون و بربری مجهز به يك مشعل مي باشد كه سوخت اين دستگاه به صورت گازی يا گازوئیلی است كه این امر با تعویض مشعل امكان پذير می باشد..

((لازم به ذکر است )) مشعل هايي وجود دارند كه به صورت دو گانه سوز عمل ميكنند.

ولی به دلیل نقص هاي فراوان در تنظیم این دسته از مشعل ها بھتر است از مشعل ھاي گاز سوز یا گازوئیل سوز استفاده نمود .

برق مصرفي دستگاه فر تونلی نان تافتون و بربری به صورت تک فاز یا سه فاز بسته به سفارش مشتري مي باشد.

و ھمچنین سوخت فر تونلی نان تافتون و بربری به صورت گازی يا گازوئیلی است كه این امر با تعویض مشعل امكان پذير می باشد.

فر پخت تونلی  نیمه اتومات و اتومات
فر پخت تونلی نیمه اتومات و اتومات
مشخصات فنی دستگاه فر تونلی
مشخصات فنی دستگاه فر تونلی

فرطبقه ای پخت نان گازی حجیم و نیمه حجیم : 

فرطبقه ای پخت نان گازی حجیم و نیمه حجیم BIDF دستگاهي است كاربردي در زمينه طبخ انواع محصولات حجيم و نيمه حجيم نظير نان هاي سنتي ، كيك ، شيريني ، كلوچه و…

از امكانات فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم ميتوان به سيستم كنترل دماي هوشمند فر ، قابليت تنظيم حرارت با دقت يك سلسيوس ، ژنراتور بخار و سيستم بخار و … اشاره كرد .

مزایای طبخ محصول با فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم.
یكنواختی و افزایش رنگ و بهبود رنگ پوسته محصول.

ایزوله بندی استاندارد و چند لایه.

انتقال حرارت بسیار کم (30 الی 40 درجه سانتی گراد)از بدنه فر به فضای بیرون.

سیستم هندل که در موقع قطع برق از آن به منظورخروج نان های باقی مانده در فر استفاده می شود.

نصب آسان فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم و راه اندازی فر در کمترین زمان بعد از استقرار در محل.

تابلو برق مجزا از سیستم و کنترل بوسیله سیستم های اینورتری.

فر طبقه ای فانتزی
فر طبقه ای فانتزی
نقشه ساخت فر طبقه ای فانتزی
نقشه ساخت فر طبقه ای فانتزی

 

2- لوازم جانبی ، تجهیزات نانوایی

1-پاتیل متحرک نگهداری خمیر.
2-پاتیل ثابت نگهداری خمیر.
3-میکسر مخصوص پخت سنگک.

خمیرگیر

خميرگير نانوایی
خميرگير نانوایی

خمیرگیر بر اساس نوع کاربرد و ظرفیت به چندین دسته تقسیم بندی می شود.

و در کل همزن یا خمیر زن در کل یکی می باشند .

 دستگاه خمیرگیر جهت هم زدن خمیر و تهیه انواع خمیر و نان کاربرد دارد و مصارفی مانند: طرز تهیه خمیر پیتزا ، نان ، کره ،و غیره خواهد داشت.

مدل انواع خمیر

خمیرگیر 5کیلویی ،15 کیلویی ، 40 کیلویی ، 60 کیلویی ، 80 کیلویی ، 90 کیلویی ، 120 کیلویی ، 270 کیلویی

خمیز زن شامل اجزای زیر می باشد.

  • قسمت شاسی

  • قسمت الکتروموتور و کیربکس

  • پاور ” استیل ” یا ” آلومینیوم”

  • دیگ یا کاسه

  • قیمت  بلبرینگ

و  دارای دو جنس استیل و آلومینیوم ،بر اساس استانداردهای صنعتی با قیمت مناسب برای کاربرد خانگی و نانوایی و صنعتی طراحی و تولید می گردد .

که فروش به صورت دست دوم و نو بوده و با کیفیت عالی برای خرید به شما ارائه می شود.

برای خرید و قیمت خمیرگیر یا خمیرگیر دست دوم  می توانید ،به با تماس و مشاوره رایگان نانوا مارکت خمیر زن مناسب خود را انتخاب کنید.

یا در صورت امکان از طریق شبکه های اجتماعی یا  ایمیل در ارتباط باشید.

4-پهن کن نان سه کاره.
5-میکسر معمولی دستگاه پخت نان.
6-پهن کن نان شش غلطکی.
7-میز کار پخت نان یک طبقه بزرگ.
8-پهن کن نان فانتزی.
9-میز کار پخت نان دو طبقه.
10-چانه گیر دستگاه پخت نان.
11-میز کار پخت نان یک طبقه کوچک.
12-تست بر دستگاه پخت نان.
13-ارابه دستگاه پخت نان.
14-دستگاه بسته بندی وکیوم.
15-وان دستگاه پخت نان.
16-اکسترودر دستگاه پخت نان.

  • درصد مفید بودن مطالب
4.7
درحال ارسال
User Review
5 (1 امتیاز)
امتیاز نظرات 5 (1 امتیاز دهی)
برچسب ها

صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

22 دیدگاه

  1. محمد صنوبر ۱۳۹۶-۰۵-۰۹
  2. بهنام ۱۳۹۶-۰۵-۱۰
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۶-۰۵-۱۰
  3. علی اشرف نیا ۱۳۹۶-۰۵-۱۲
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۶-۰۵-۱۳
  4. moein ۱۳۹۶-۰۵-۱۶
  5. m.mjan ۱۳۹۶-۰۵-۲۱
  6. m.mjan ۱۳۹۶-۰۵-۲۱
  7. m.mjan ۱۳۹۶-۰۵-۲۱
  8. امیر ۱۳۹۶-۰۵-۲۲
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۶-۰۵-۲۳
  9. میلاد ۱۳۹۶-۰۵-۲۲
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۶-۰۵-۲۳
  10. ایمان مهدی زاده ۱۳۹۷-۰۶-۱۲
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۷-۰۶-۱۳
  11. غلام حیدرعقبی ۱۳۹۷-۰۶-۱۳
    • صابر زارع صابر زارع ۱۳۹۷-۰۶-۱۳
  12. Pedram ۱۳۹۷-۰۷-۱۲

پاسخی را بگذارید

درحال ارسال