از بلانكت (جوهر قند) استفاده نکنید – راه حل

از بلانكت (جوهر قند) استفاده نکنید - راه حل

09149974203 https://nane-salem.ir/wp-content/uploads/2016/05/sodium-dithionite.mp4 ⚡ جایگزین جوهر قند در نان – بلانکیت در نان ممنوع استفاده از جوهر قند در نان تخلف است زیرا این ماده می‌تواند خطرات جدی برای سلامتی ایجاد کند. جوهر قند در اثر حرارت، گاز سولفید هیدروژن آزاد می‌کند که یک ماده سرطان‌زا است. همچنین، جوهر قند می‌تواند باعث ایجاد اختلالات گوارشی، پوستی […]

شاطر اتوماتیک نان سنکگ

شاطر اتوماتیک نان سنکگ

شاطر اتوماتیک نان سنکگ دستگاه سنگک پزی نان سالم مجهز به شاطر اتوماتیک می باشد که این دستگاه به سیستم پمپ هوا مجهز می باشد  خمیر را روی دستگاه پخت پهن میکند ودر نانوایی ها جایگزین 3 نفر کارگر شده و میزان پخت را تا 2 برابر افزایش میدهد و کلیه اجزای دستگاه از استیل […]

بهترین روش رفع سفت و استخوانی نان | برای نرم شدن نان محلی چه باید کرد ؟

چگونگی رفع سفت واستخوانی نان

بهترین روش رفع سفت و استخوانی نان | برای نرم شدن نان محلی چه باید کرد ؟ قصد داریم چگونگی رفع سفت و استخرانی نان رو بررسی کنیم . و ببین چه روش های هاست که امکان نرم شدن نان محلی و خانگی رو مهیا میکنند . ⚡با مطالعه این بخش به تمام سوال خود […]

سنگک | نان سنگک | بزرگترین نان سنگک ایران | آموزش سنگک

نان سنگک نان سالم

سنگک | نان سنگک | بزرگترین نان سنگک ایران | آموزش سنگک در تاریخ آمده که مخترع نان سنگک و شکل تنور آن شیخ بهایی از علما و دانشمندان قرن دهم هجری بوده است.  به گزارش انتخاب به نفل از رسا، در سرزمین کهن ایران، بر اثر تجربه‌ها و اعمال سلیقه‌ها در طول سالیان دراز تاریخ، […]

دستگاه پخت نان سنگک | دستگاه پخت نان سنگک سنتی | machine sangak cooking machine

دستگاه پخت نان سنگک

دستگاه پخت نان سنگک | دستگاه پخت نان سنگک سنتی | دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک machine sangak cooking machine بخشی از محصولات شرکت نان سالم تبریز پخت می باشد. دستگاه سنگکی به دو صورت دستگاه پخت اتوماتیک و دستگاه پخت نیمه اتوماتیک تقسیم می شود . دستگاه تمام اتوماتیک سنگک که توسط شرکت نان سالم […]