دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018

دستگاه دوار پرتابل اتوماتیک نان سنگک اتومات مدل TAB2018 به صورت دوار پرتال (چرخدار) به صورت دو تکه از نظر طولی و ارتفاع طراحی گردید. برای حمل و نقل و جابجایی مشکلی پیش نیاد . به خاطر دوار بودن فضای کمتری اشغال می کند . دستگاه پخت نان سنگک به صورت اتومات طراحی و ساخته شده توسط شرکت صنایع نان سالم تبریز می باشد  میکسر( خمیرگیر ) تمام اتومات( مخصوص نان سنگک ) طراحی شد که در ادامه مطالب ذکر خواهد شد .دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 به صورت دوار طراحی شده که دلیل اصلی این موضوع افزایش کیفیت و بهبود فضا کاری می باشد .


افزایش کیفیت نان در مدل TAB2018

دستگاه پخت نان سنگک به خاطر طراحی داخلی منحصر به فر و طراحی کابین داخلی از هدر رفت انرژی و کنترل رطوبت نان ارتقا یافته مدل قبلی هست فرق اصلی دستگاه های تونلی با دستگاه های دوار ” دستگاه تونلی ، تنور کوچکتری نسبت به دستگاه های دوار دارد دستگاه تونلی که تو اندازه 5.5 متر طراحی میشه تنورش 4 متر هست یعنی وقتی خمیر رو بستر چدنی ریخته می شود خمیر فقط تو چهار متر تنور باید پخت بشه این کار موجب میشه که حرارت داخل تنور رو افزایش بدن که موجب میشه روی و پایین نان زود پخت بشه .و افت شدیدی در کیفیت نان ایجاد بشه ” دستگاه های دوار که محیط دایره شکل هستن محیط بیشتر دارد تو مدل TAB2018 محیط که خمیر داخل تنور طی میکنه 8 متر هست یعنی برابر تنوری این کا موجب میشه که کیفیت نان چشم گیر افزایش پیدا کنه و از نظر مصرف انرژی بیهنه سازی شده .

شکل ظاهری نان پخت شده توسط دستگاه پخت نان سنگک اتومات
شکل ظاهری نان پخت شده توسط دستگاه پخت نان سنگک اتومات

بهبود فضای کاری

دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 بصورت بهینه طراحی شده که ابعاد دستگاه از 2.5 در 2.5  و  3 در 3  متری طراحی و ساخته می شود . و باب فضای کمتری نسبت به دستگاه های تونلی اشغال می کنید و از نظر کنترل و کارایی دستگاه تسلط بیشتر نسبت به تونلی دارا می باشد .

نمای فر داخل مغازه و فضای که اشغال کرده
نمای فر داخل مغازه و فضای که اشغال کرده
دستگاه پخت نان سنگک اتومات
دستگاه پخت نان سنگک اتومات
 
مشخصات فنی دستگاه پخت نان سنگک
مشخصات فنی دستگاه پخت نان سنگک

تمام دستگاه های شرکت صنایع نان سالم به اینورتر مجهز هستند .

توصیح مختصری درباره اینورتر

كاهش انرژی مصرفی و لذا كاهش هزینه برق، كاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور ، امكان تغییر سرعت موتور، امكان تغییر جهت حركت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امكان كار موتور در شرایطی كه ولتاژ ورودی متغیر است، امكان كنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی كردن حركت. اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده به موتور را تشخیص داده و متناسب با همان بار، به موتور جریان می دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور كمتر است. دستگاهی الكترونیكی است كه بوسیله آن می توان سرعت موتورهای سه فاز را تغییر داد

ویژگی و کاربردها

    تنظیم كننده سرعت موتور (كنترل دور)

    تغیر دهنده جهت دور به راحتی و بدون نیاز به كنتاكتور

    روشن و خاموش نمودن موتور بدون نیاز به قطع و وصل برق اصلی

    كاهش ضربه های مكانیكی و در نتیجه افزایش طول عمر مفید قسمت مكانیكی

    حفاظت موتور در مقابل افزایش ولتاژ و جلوگیری از آسیب دیدن موتور

اینورتر میکسر یا خمیرگیر شرکت صنایع نان سالم تبریز
اینورتر میکسر یا خمیرگیر اتومات شرکت صنایع نان سالم تبریز
 
اینورتر فر شرکت صنایع نان سالم تبریز
اینورتر فر شرکت صنایع نان سالم تبریز


سیستم انتقال نیرو (فر ) دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 

در سیستم انتقال نیرو فر خبری از چرخ زنجیر یا تسمه خبری نیست در این سیستم از چرخ دنده A80 استفاده شده که این نیرو توسط موتور یک اسب( سه فاز ” ورود برق مورد نیاز دستگاه تک فاز هست اینورتر تک فاز رو سه فاز می کنند” ) به گیربکس ترکیبی انتقال داده می شود که سرعت جرخش و جهت جرخش قابل تنظیم به کمک اینورتر می باشد

گیربکس ترکیبی
گیربکس ترکیبی
     
دنده پینیون دستگاه پخت نان سنگک
دنده پینیون دستگاه پخت نان سنگک

 با توجه به انتقال نیرو و مکانیزم طراحی شده عمر مفید دستگاه افزایش یافته و با مشکلاتی که تو مکانیزم چرخ دنده و تسمه بود ایجاد نمیشود .

 

سیستم حرارتی دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018

دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 به صورت حرارت مستقیم( طراحی منحصر به فر ) و غیر مستقیم طراحی شده که هر دو مدل حرارتی معایب و محاسن به خود رو دارا می باشند . دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 دارای دو مشغل می باشد برای حرارت مستقیم( طراحی منحصر به فر ) مشغل فن دار مدل ایران رادیاتور برای انتقال حرارت نیمه بالای فر و مشغل شیپور برای انتقال حرارت به نیمه پایین فر تعیین شده . برای حرارت غیر مستقیم دو مشغل فن دار مدل ایران رادیاتور تعیین شده است .
مشغل شیپور برای دستگاه نانوایی
مشغل شیپور برای دستگاه نانوایی
مشغل فن دار برای دستگاه نانوایی
مشغل فن دار برای دستگاه نانوایی

باند پخت ،چدن سنگ ریگی دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدلTAB2018

باند پخت ،چدن سنگ ریگی دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 دو نوع می باشد منظم و غیر منظم تمام محصولات چدنی شرکت به صورت چدن داکتیل ریخته می شود آیا نون رو بستر یا باند طبیعی سنگ ریگی  پخته بشه کیفیتش بهتر هست یا نه ؟ جواب نه هست به این دلیل که هر دو فقط انتقال دهنده چه چدن باشه چه سنگ ریگی طبیعی  اگر کار مهندسی باشه و تمام المان ها رعایت بشه و کنترل دما به صورت اصولی طراحی بشه چدن شبیه سازی شده از سنگ ریگی هم بهداشتی تر ،کیفیت کار و راندمان رو افزایش میدهد .
بستر چدنی نان سنگک غیر منظم
بستر چدنی نان سنگک غیر منظم
بستر چدنی نان سنگک منظم
بستر چدنی نان سنگک منظم
بستر چدنی دستگاه پخت نان سنگک اتومات
بستر چدنی دستگاه پخت نان سنگک اتومات
 

عایق بندی دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018

عایق بندی برای کم کردن تلفات حرارتی سطوح مختلف فر استفاده می شود  اصول عایق بندی می تواند هزینه مصرفی دستگاه را کاهش و محیط مناسبی برای کار کردن را فراهم سازد . شرکت صنایع نان سالم تبریز دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018  را به صورت ترکیبی عایق بندی کرده تا از تلفات حرارتی جلوگیری کنند و طراحی جلو فر به گونه ای هست که گرما آزاد دهنده ی وجود ندارد .
پشم سنگ برای عایق بندی فر
پشم سنگ برای عایق بندی فر
پتو نسوز برای عایق بندی فر
پتو نسوز برای عایق بندی فر
عایق بندی سقف فر
عایق بندی سقف فر

برش اتومات نان سنگک در دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018

هر قدر دستگاه اتومات تر باشد راندمان کاری افزایش می بابد برش اتومات نان سنگک در دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 به صورت ابتکاری طراحی و نصب شده هزینه تولید و مصرفی را کاهش بدهد.
برش اتومات نان سنگک اتومات
برش اتومات نان سنگک اتومات

[aparat id=”4vFJi”]

دستگاه میکسر یا خمیرگیر اتومات مخصوص نان سنگک ماشینی

دستگاه میکسر مخصوص نان سنگک اتومات به صورت حرفه ای طراحی شده  این دستگاه مجهز به اینورتر می باشد که ترکیبی از موتور دو اسب ، گیربکس ترکیبی قدرت مند تشکیل شده که به صورت مخصوص خمیر را برای نان سنگک ماشینی میکسر میکند این میکسر به گونه ای طراحی شده که دیگه نیازی به افزدونی های غیر مجاز نباشد این میکسر 3 الی 4 لیتر  آب بیشتر جذب خمیر میکند که این کار موجب میشه که نون حاصله بافت اسفنجی و ماندگاری بیشتری نسبت به نمونه های که از این میکسر استفاده نمیکنند داشته باشه .
ميکسر-اتومات-مخصوص-نان-سنگک
ميکسر-اتومات-مخصوص-نان-سنگک

[aparat id=”fqnS8″]

دستگاه شاطر اتومات نان سنگک اتومات

دستگاه شاطر اتومات شرکت صنایع نان سالم تبریز به گونه ای طراحی شده که رو دستگاه فر دوار و تونلی قابل نصب و اجرا هست  شاطر اتومات با گنجایش 60 لیتری به صورت دو جداره طراحی شده که این باعث میشه تو فصل سرما و تغییرات دمای خمیر تو یک حالت حفظ بشه  دستگاه شاطر اتومات  مجهز به کمپوسور 25 لیتری با فشارسنج اتومات می باشد که با تنظیمات اولیه به صورت خودکار کار می کند . فرق اصلی دستگاه شاطر اتومات شرکت صنایع نان سالم تبریز با نمونه های همکاران تو این هست وقتی خمیر برسه حجمش بیشتر خواهد شد که این موجب میشه موقع ریزش قطع و وصل یا نازک و ضخیم ریزش کنه طراحی منحصر به فرد دستگاه شاطر اتومات شرکت صنایع نان سالم تبریز این مشکل را حل کرده

تمامی دستگاه شاطر اتومات از استیل صنایع غذایی ساخته شده اند

شاطر اتومات نان سنگک
شاطر اتومات نان سنگک
قیف شاطر اتومات نان سنگک
قیف شاطر اتومات نان سنگک

[aparat id=”sJIAo”]

شرکت بر اساس سیاست کاری و مشتری مداری تمام مخصوص خود را به صورت ست کامل عرضه میکنند دستگاه پخت نان سنگک اتومات TAB2018 نیز چنین هست

 

کمپرسور 250 لیتری با فشار سنج اتومات

کمپرسور 250 لیتری
کمپرسور 250 لیتری

ترازو عدد 100 کیلوگرمی  و 30 کیلوگرمی

آویز نون 50 تایی

پیشخوان مشتری

لباس کار دو ست

پالت 50 کیسه ای (آرد)

لوازم جانبی دستگاه پخت نان سنگک اتومات
لوازم جانبی دستگاه پخت نان سنگک اتومات
 

مهمترین اصل یک کار آموزش و ماهر ورزی ست

آموزش دستگاه پخت نان سنگک اتومات
آموزش دستگاه پخت نان سنگک اتومات
شرکت صنایع نان سالم تبریز پیشرو در بحث آموزش و ماهر ورزی مشتریان در ارائه نان با کیفیت دست مشتریان خود پیش گام هست تمام محصولات ارائه شده شرکت به مدت یک هفته آموزش شامل ( آشنایی کامل با آرد ، نحوه خمیرگیر ، اماده سازی فر برای پخت نان ، بازار یابی و …..) را بر عهده دارد ارائه آموزش به صورت رایگان هست  

پشتیبانی محصولات

دستگاه پخت نان سنگک اتومات مدل TAB2018 دو سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش دار می باشد

پشتیبان ماشین الات
پشتیبان ماشین الات
پشتیبانی یک اصل اساسی برای افزایش کارایی ماشین الات پخت نان می باشد که پشتیبانی شامل آموزش کامل دستگاه ، افزایش اطلاعات مربوطه رسته شغلی ، آموزش بازاریابی و اهداف محصول تولیدی می باشد در کنار مشتریان و همکاران گرامی بودن باعث رونق اقتصادی و افزایش راندمان کاری شرکت صنایع نان سالم تبریز گردیده و این، اصل اساسی برای شرکت صنایع نان سالم تبریز محسوب می شود.  

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع ۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری ۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری ۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

7 پاسخ

  1. با سلام و خسته نباشيد
    من از استارا مزاحمتون ميشم
    اگه بخوام يك نانوايي(بربري و تافتون)در استارا بزنم چقدر هزينه داره خريد دستگاهاهش
    هم خمير گير
    هم چونه زن
    هم وسايل جزيي از قبيل ترازوم و ميز و و و
    ممنون ميشم راهنمايي بكنيد
    09113830237

  2. آیا امکان تبدیل دستگاه پخت نان سنگک قدیمی به اتوماتیک وجود داره

    1. سلام
      این سیستم دستگاه پخت نان سنگک سنتی شما رو به یک دستگاه پخت نان سنگک تمام اتوماتیک بدون نیاز به شاطر تبدیل می کنه . فرقی نداره شما دستگاه پخت کاظمیان یا دستگاه پخت رشت و دستگاه پخت قزوین ، دستگاه پخت تهران داشته باشید .
      دنبال شاطر نان سنگک نباشید این کاری هست که این دستگاه برای شما ایجاد میکنه
      شرکت نان سالم تبریز پخت دستگاه سنگک سنتی شما را به دستگاه پخت سنگک اتوماتیک تبدیل میکند و شما را از جستجو شاطر و نیرو های نانوایی و بهانه های متعدد آن ها خلاص می کند..
      برای اطمینان خاطر از صحت و کیفی تبدیل دستگاه قدیمی سنگک به اتوماتیک از تلگرام یا واتساپ پیام ارسال کنید .

      مزایای استفاده از شاطر اتوماتیک سنگک یا شاطر برقی سنگک تبریز
      1-عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز مثل جوهرقند و غیره چون این سیستم مناسب ارد های سست و ضعیف هست و تو ارد های قوی با فرمول که ارائه می شود به راحتی می توانید خمیرگیر کنید
      2-سهولت انجام کار با شاطر اتوماتیک سنگگ راحتی کار را برای شما به ارمغان خواهد اورد .
      3-دستگاه شاطر برقی سنگک مجهز به کنترل ضخامت نان می باشد
      4- بهترین شاطر اتوماتیک سنگک سیستم پمپ بادی می باشد
      5- پهن شدن خمیر توسط باد کمک میکنه ضخامن نان یکسان و یک نواخت شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *