دستگاه پخت نان رستورانی مخصوص محیط های کوچک از جمله رستوان، سفره خانه، کبابی، جگرکی، هتل و نان های محلی طراحی و تولید می شود. این دستگاه در سایز های مختلفی طراحی و ساخته می شود و به دو صورت تنور گلی رستورانی و تنور گردان رستورانی به بازار عرضه می شود.
در این مطلب به معرفی تنور رستورانی و انواع آن و همچنین قیمت ماشین پخت نان رستورانی بدون نیاز به شاطر نیز خواهیم پرداخت. امید است با همراهی ما در این مطلب بتوانید به پاسخ سوالات خود در این زمینه دست پیدا کنید.
تنور رستورانی چیست؟
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی بنا به درخواست مشتریان عزیز طراحی و ساخته می شود. این دستگاه همان گونه که اشاره کردیم برای طبخ نان لواش، تافتون، نان روغنی، فطیر، بربری و نان های محلی مناسب است. این دستگاه با توجه به طراحی منحصر به فرد از ایجاد حرارت در محیط جلوگیری کرده و امکان پخت نان را با مصرف انرژی بسیار پایین، میسر می کند. طراحی این دستگاه به گونه ای است که در کمترین زمان، بیشترین بازده را فراهم می کند. به این ترتیب این امتیاز ویژه ای است که این دستگاه را نسبت به نمونه های سنتی موجود متمایز می کند.
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی برای مکان های زیر مناسب است:
- آشپزخانه صنعتی رستوران
- سفره خانه سنتی
- کبابی
- جگرکی
- هتل
- پخت نان محلی
شرکت صنایع نان سالم تبریز پیشرو در تولید و طراحی دستگاه های پخت نان بر اساس نان بومی این دستگاه را طراحی و به تولید رسانده است و امیدوار است قدم کوچکی در تسهیل کار مشتریان گرامی فراهم سازد. دستگاه به دو صورت سنتی و نیمه اتومات طراحی شده و بر اساس ذائقه و شرایط کاری مشتریان انتخاب می شوند.
انواع تنورهای رستورانی
انواع تنور گلی رستورانی بر اساس 4 مدل ساخته می شود:
- مدل اول: تنور گلی رستورانی دو نان با بدنه استیل
- مدل دوم: تنور گلی رستورانی دو نان با بدنه رنگی یا کاشی کاری شده
- مدل سوم: تنور گلی رستورانی 4 نان با بدنه استیل
- مدل چهارم: تنور گلی رستورانی 4 نان با بدنه رنگی یا کاشی کاری شده
نانوایی رستورانی
|
|
---|---|
سفالی – گردان |
💎 فر پخت |
برای گردان | 💲 شاطر اتوماتیک |
ساده – اتوماتیک | ⏳خمیرگیر رستورانی |
گاز شهری و مایع | ⏱ نوع سوخت |
دو غلطکه | ⭐ پهن کن خمیر |
یک سال گارانتی | 🎯 لوازم جانبی |
تنور گلی رستورانی
تنور گلی رستورانی یک تنور پخت سنتی نان محسوب می شود که بستر پخت نان، گل مخصوص (خاک رس تبریز) پخت شده به صورت استوانه ای داخل محفظه قرار می گیرد. تنور گلی برای پخت و پز در بسیاری از کشورها از قبیل آذربایجان، ترکیه، ایران، پاکستان، افغانستان، بالکان، خاورمیانه و بنگلادش استفاده می شود. قدیمی ترین نمونه های تنور گلی در هاراپا و موهنجو دارو یافت شده است.
تنور گلی رستورانی دستگاه پخت مناسبی برای واحد های سنتی و کوچک است که قصد تحویل نان داغ به مشتری را دارند. همیشه ارائه نان داغ باکیفیت به مشتری کار سختی بوده و از طرفی نان داغ خواهان بیشتری در میان مشتریان رستورانی دارد.
از این رو شرکت نان سالم تبریز پخت با ارائه بهترین دستگاه پخت نان رستورانی و تنور گلی با تجهیزات نانوایی رستورانی تلاش کرده تا صاحبان رستوران ها و کبابی ها بهترین نان داغ را به مشتریان خود عرضه کنند. لازم به ذکر است کار کردن با تنور گلی بسیار ساده بوده و همچنین نصب و راه اندازی به خاطر آماده بودن سیستم بسیار آسان است.
قیمت دستگاه پخت نان رستورانی گلی
مهم ترین قسمت یعنی قیمت دستگاه تنور گلی رستورانی بزرگ، بسیار پایین تر از چیزیست که در مورد آن نگران باشید. تنور های گلی باغ و ویلایی، تجربه دلنشین پخت نان داغ در باغ و ویلای شما و همچنین تجربه دلنشین یک دیزی آتشی و یا ماهی دودی در کنار اعضای خانواده را به شما هدیه می دهد. برای دریافت قیمت انواع دستگاه ها و تجهیزات جانبی پخت نان، کافیست با شماره تلفن های درج شده در وب سایت اقدام نمایید.
- تنور گلی کبابی به صورت چرخدار طراحی شده است که امکان جابجایی را به سادگی فراهم می کند.
- تنور گلی گازی دارای یک عدد مشغل گازی است و امکان پخت با زغال هم در این تنور امکان پذیر است.
- تنور گلی چرخدار در سه طراحی کاور ساخته می شود.
✔️ تنور گلی استیل ( مخصوص محیط با ظاهر مدرن)
✔️ تنور گلی کاشیکاری ( مخصوص محیط سنتی )
✔️ تنور گلی بدنه ورق روغنی( رنگی) و مخصوص خانه و ویلا)
🎯 تنور گلی استیل
تنور گلی طرح استیل یکی از تنورهای گلی پر کاربرد است. مشخصات فنی تنور گلی رستورانی استیل دارای بدنه استیل، شاسی کشی بسیار محکم است. همچنین یکی از مهم ترین ویژگی هایی که این تنور گلی را نسبت به تنور پخت سنتی دیگر متمایز می کند، ساختار این دستگاه است که بسیار قوی طراحی شده است.
به عبارت دیگر، در مدل های دیگر بعضاً این مسئله رعایت نمی شود، اما به دلیل این که د کار با تنور، با حرارت بسیار سر و کار دارید لازم است تنور از بهترین بدنه و استحکام برخوردار باشد. عایق بندی تنور گلی استیل به کمک ترکیبات پرلت + پشم سنگک + شن باعث می شود که این دستگاه هدر رفتن حرارت نداشته باشد.
از طرفی، چرخ های این دستگاه کاملاً محکم و برای جا به جا کردن دستگاه مفید است و قابلیت تحمل وزن 600 کیلوگرم را دارد. لازم به ذکر است، مهترین مسئله ای که تنور گلی شرکت نان سالم تبریز پخت را نسبت به بهترین تنورهای موجود در بازار ایران متمایز می کند، استفاده از خاک رس بسیار عالی مناطق زنجان و تبریز است. این تنورها توسط استادکاران قدیمی و باتجربه در این کار ساخته می شوند.
تنور گلی کاشی کاری
تنور گلی کاشی کاری شده با حفظ سنتی بودن خود یک تنور گلی بی نظیر برای محیط هایی با دیزاین سنتی است. به علت تنوع این محصول، شرکت امکان انتخاب کاشی مد نظر شما را فراهم کرده تا بتوانیم دستگاه پخت نان رستورانی شما را با اعمال سلیقه شما بسازیم.
این تنور گلی سنتی دارای 4 عدد چرخ و یک عایق بندی بی نظیر با پتو نسوز و شن است. همچنین امکان پخت با گاز شهری و گاز مایع و زغال را دارد.
تنها شرکت داخل ایران هستیم که این محصول سنتی و تمام ایرانی را با حفظ سنتی بودنش به شما تقدیم می کنیم
خرید تنور گلی سیار
برای خرید تنور گلی سیار باید در مراحل اول نوع تنور گلی خود را انتخاب کنید و برای مشاوره بیشتر با شرکت در تماس باشید.
قیمت تنور گلی سیار | قیمت تنور رستورانی گلی
قیمت تنور رستورانی گلی از 5.5 الی 8.5 میلیون تومان در نوسان است. بهتر است از طریق مشاوران، ابتدا نوع دستگاه مورد نیاز و قیمت به روز آن را دریافت کنید.
آن چه باید در مورد تنور گردان رستورانی بدانید
تنور گردان رستورانی، تنور نیمه اتوماتیک مخصوص رستوران و کبابی و هتل هاست. این تنور گردان به عبارتی کوچک شده تنور نانوایی گردان است و تمام ویژگی های یک دستگاه پخت نان نانوایی را دارا است. دستگاه فر دوار رستورانی با کاربری آسان در ابعاد مناسب برای مکان های کوچک طراحی شده است. خوب است بدانید، دستگاه پخت نان رستورانی چرخدار و مجهز به تابلو برق و اینورتر و نمایشگر دما است.
✔️ مناسب برای پخت نان های سنتی مانند لواش، تافتون، بربری یا پیتزا حتی کلوچه است.
این دستگاه دارای قابلیت استفاده از هر دو نوع سوخت گاز و گازوئیل به واسطه تعویض مشعل را دارد و حرارت مورد نیاز جهت پخت نان را به وسیله دو مشعل با شعله مستقیم در زیر و روی صفحات پخت تأمین می کند و به این ترتیب محصول نهایی (نان) تولید می گردد.
ویژگی های تنور دوار رستورانی
- جابجایی آسان در نانوایی
- تعمیر و نگهداری بسیار ارزان و آسان
- جابجایی آسان در نانوایی با چرخ های مستحکم
- دارا بودن الکتروگیربکس خارجی بدون صدا با عمر طولانی
- استفاده از آجر در محفظه پخت جهت حفظ خصوصیت سنتی فر
- قابلیت استفاده از هر دو نوع سوخت گاز و گازوئیل به واسطه تعویض مشعل
🎞️ فیلم مربوط به دستگاه پخت نان رستورانی را در ادامه مشاهده نمایید.
[aparat id=’02OEL’]
مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
تنور نان مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران، سفره خانه سنتی، کبابی، جگرکی، هتل
دارای طول ۸۰ سانتیمتر، عرض ۸۰ سانتیمتر
ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر، قطر دهنه تنور ۴۰ سانتی متر
قابلیت طراحی و تولید در اندازه های مختلف
چرا دستگاه پخت نان رستورانی بخریم؟
یک رستوران موفق دارای ویژگی هایی است که درست به خاطر همین خصوصیات استثنائی مردم از آن استقبال می کنند. همان طور که می دانید، نان یکی از ویژگی های مهم رستوران است که تاثیر زیادی بر روی رضایت مشتریان دارد. اگر چه غذای اصلی ما ایرانیان برنج است و مردم ایران ترجیح می دهند رستورانی را انتخاب کنند که در غذای خود از برنج باکیفیت و مرغوب ایرانی استفاده کرده باشد.
حالا فرض کنید، این رستوران سرو نان را به جای برنج اعلاء ترجیح دهد، به عنوان مثال، منافع زیادی برای خود تعریف کرده و با خرید دستگاه پخت نان رستورانی می تواند سود بیشتر و رضایت مشتریان را توامان دریافت کند. همچنین سهولت کار با این دستگاه و تجهیزات جانبی آن، میزان رضایت مشتریان و سرعت پاسخگویی را در فضایی بهداشتی به همراه دارد.
از لوازم آشپزخانه صنعتی دیگری که کنار تنور گازی برای تهیه نان در رستوران نیاز خواهید داشت می توان به خمیرگیر و خمیرپهن کن اشاره نمود. دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی به صورت دوار یا گردون طراحی شده و کل شانسی بر روی چرخ سوار است. همچنین قابلیت حمل و جابجایی در داخل مکان نصب شده را هم دارد.
بالشتک نانوایی مخصوص رستوران
بالشتک نانوایی یا همان لیفت نانوایی وسیله ای برای پهن کردن خمیر و برای زدن به تنور نانوایی است. این بالشتک نانوایی کوچک، مخصوص تنورهای رستورانی است.
بالشتک نان پزی
شکل:
- مستطیلی
- دایره ای
1- شکل دایره ای:
- قطر 25 و 27 و 30 و 32 سانتی متر
- قطر 35 و 38 سانتی متر
- قطر 40 سانتی متر
- قطر 45 سانتی متر
- قطر 48 سانتی متر
- قطر 50 سانتی متر
- قطر 52 سانتی متر
- قطر 54 سانتی متر
- قطر 55 سانتی متر
- قطر 58 و 60 و 65 سانتی متر
بالشتک نان پزی از نظر مواد داخلی به دو مدل زیر تولید می شود:
- بالشتکی که داخل آن از ابر و فوم است.
- بالشتکی که داخل آن حصیری است.
2- شکل مستطیلی:
- 30*40 سانتی متر
- 39*62 سانتی متر
توجه داشته باشید که هزینه ارسال به عهده مشتری است و برای دریافت قیمت های به روز، با واحد فروش تماس حاصل نمایید. همچنین تولید بالشتک ها کاملاً با دست انجام شده و با ابعاد سفارشی قابل تولید هستند.
از محصولات دیگر شرکت نان سالم تبریز پخت در لینک های زیر دیدن فرمایید:
1.برای پخت نان بربری بهترین دستگاه پخت نان بربری
2.برای پخت نان سنگک بهترین دستگاه نان سنگک
3.برای پخت نان لواش بهترین دستگاه نان لواش
شاید بخواهید این سوالات را از کارشناسان ما در واحد بازاریابی و فروش بپرسید:
1- تنور نان رستورانی شامل چه دستگاه هایی است؟
2- تنور نان رستورانی چه فضایی نیاز دارد؟
3- دستگاه پخت نان رستورانی در چند مدل و با چه ویژگی هایی تولید می شود؟
4- دستگاه پخت نان رستورانی بدون نیاز به شاطر به چند نفر نیروی کار نیاز دارد؟
5- تنور نان کبابی به چه نوع سوختی نیاز دارد؟
6- بهترین تنور گردان رستورانی کدام است؟
7- آیا تنور رستوران برای مکان های شلوغ مناسب است؟
8- قیمت دستگاه پخت نان رستورانی چقدر است ؟
برای مشاوره رایگان در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید. .
مشاوره و راه اندازی خط تولید نان رستورانی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳
برای مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش نان سالم تبریز پخت در تماس باشید .
مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳
مدیر بازاریابی و بازرگانی : مشاوره
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹
مدیر فروش داخلی و خارجی : مشاوره
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸