دستگاه پخت نان رستورانی | تنور سنگک رستورانی | تنور لواش رستورانی

تنور رستورانی دستگاه پخت نان مخصوص محیط های کوچک از جمله رستوان ، سفرخانه ، کبابی ، جگرکی ، هتل و نان های محلی می باشد.
دستگاه پخت نان رستورانی در سایز های مختلفی طراحی و ساخته می شود . و به دو صورت تنور گلی رستورانی  و  تنور گردان رستورانی عرضه بازار می شود.
در این بخش قیمت تنور رستورانی و قیمت تنور گردان رستورانی و ماشین پخت نان رستورانی بدون نیاز به شاطر نیز خواهیم پرداخت.

با مطالعه این بخش به تمام سوال خود در زمینه دستگاه پخت نان رستورانی پی خواهید برد. 

⍰ حتما شما هم سوالی در مورد تنور رستورانی دارید. نتوانید پیدا کنید خوشحال میشم در بخش نظرات بپرسید!
1- تنور نان رستورانی شامل چه دستگاه های هست ؟
2-  تنور نان رستورانی چه فضایی نیاز دارد ؟
3- دستگاه پخت نان رستورانی چند مدل هست و ویژگی های هر مدل چطور می باشد؟
4- ماشین پخت نان رستورانی بدون نیاز به شاطر به چند نفر نیرو کار نیاز دارد ؟
5- تنور نان کبابی به چه نوع سوختی نیاز دارد ؟
6- بهترین تنور گردان رستورانی کدوم هست ؟
7- آیا تنور رستوران برای مکان های شلوغ مناسب هست؟
8- قیمت دستگاه پخت نان رستورانی چقدر هست ؟

مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید .

مشاوره راه اندازی خط تولید نان رستورانی  : مهندس صابرزارع

۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

نانوایی رستورانی

سفالی – گردان
💎 فر پخت
برای گردان 💲 شاطر اتوماتیک
ساده – اتوماتیک خمیرگیر رستورانی
گاز شهری و مایع ⏱ نوع سوخت
دو غلطکه ⭐ پهن کن خمیر
یک سال گارانتی 🎯 لوازم جانبی

 

⭐ تنور سفالی رستورانی | تنور گلی رستورانی

 

تنور گلی پخت نان
تنور گلی پخت نان

تنور گلی رستورانی یک تنور پخت سنتی محسوب می شود . که بستر پخت نان گل مخصوص ( خاک رس تبریز ) که پخت شده به صورت استوانه ای داخل محفظه قرار می گرد.
تنور گلی برای پخت و پز در بسیاری از کشورها  آذربایجان، ترکیه، ایران، پاکستان، افغانستان، بالکان، خاورمیانه و بنگلادش و غیره استفاده می شود. قدیمی ترین نمونه های تنور گلی در هاراپا و موهنجو دارو یافت شد.
تنور گلی رستورانی دستگاه پخت مناسبی برای واحد های سنتی و کوچک می باشد. که قصد تحویل نان داغ به مشتری را دارند.
همیشه ارائه نان داغ به مشتری کار سختی بوده و از طرفی نان داغ خواهان بیشتر مشتریان رستورانی می باشد. از این رو شرکت نان سالم تبریز پخت با ارائه بهترین تنور گلی رستورانی با تجهیزات نانوایی رستورانی تلاش کرده تا صاحبان رستوران ها و کبابی ها بهترین نان داغ را به مشتریان خود عرضه کنند.
لازم به ذکر است کار کردن با تنور گلی بسیار ساده است. و همچنین نصب و راه اندازی به خاطر حاضری بودن سیستم بسیار آسان می باشد.
مهمترین قسمت مسئله یعنی قیمت دستگاه تنور گلی رستورانی بزرگ بسیار پایین تر از چیزیست که شما بخواهید نسبت به این قضیه ریسک بزرگی انجام بدید.

تنور های گلی باغ و ویلایی تجربه دلنشین پخت نان داغ در باغ و ویلایی شما و هم چنین تجربه دلنشین یک دیزی اتشی و یا ماهی دودی در کنار اعضای خانواده
تنور های گلی باغ و ویلا در سایز کوچک تنور های گلی می باشند.

تنو گلی رستورانی
تنو گلی رستورانی

تنور گلی کبابی به صورت چرخدار طراحی شده است . که امکان جابجایی را به سادگی فراهم می کنند.
تنور گلی گازی دارای یک عدد مشغل گازی هست . و امکان پخت با زغال هم در این تنور امکان پذیر می باشد.
تنور گلی چرخدار در سه طراحی کاور ساخته می شود.

✔️ تنور گلی استیل ( مخصوص محیط با ظاهر مدرن)

✔️ تنور گلی کاشیکاری ( مخصوص محیط سنتی )

✔️ تنور گلی بدنه ورق روغنی( رنگی) ( مخصوص  خانه و ویلا)

🎯 تنور گلی استیل

تنور گلی طرح استیل یکی از تنور گلی های پر کاربرد می باشد .

مشخصات فنی تنور گلی رستورانی استیل  دارای بدنه استیل، شاسی کشی بسیار محکم باشد، یکی از مهم ترین ویژگی هایی که این تنور گلی  را نسبت به تنور پخت سنتی دیگر متمایز می کند .
این است که ساختار این دستگاه بسیار قوی است که در مدل های دیگر بعضاً این مسئله رعایت نمی شود، به دلیل این که تنور با حرارت بسیار سر و کار دارید . باید از بهترین بدنه و استحکام برخوردار باشد.

عایق بندی  تنور گلی استیل به کمک ترکیبات پرلت + پشم سنگک + شن می باشد . که این امر باعث شده پرت حرارتی نداشته باشد.

چرخ های این دستگاه کاملاً محکم و برای جا به جا کردن دستگاه مفید است و قابلیت تحمل وزن 600 کیلوگرم را دارد.
مهترین مسئله ای که تنور گلی شرکت نان سالم تبریز پخت  را متمایز می کند. نسبت به بهترین تنور های موجود در بازار  ایران این است.
که دستگاه ما از خاک رس بسیار ( مناطق زنجان و تبریز) عالی توسط استاد کاران قدیمی و با تجربه در این کار ساخته شده است،

تنور گلی رستورانی استیل
تنور گلی رستورانی استیل

 

🎯 تنور گلی کاشیکاری

تنور گلی کاشیکاری شده با حفظ سنتی بودن خود یک تنور گلی بی نظیر برای محیط های با دیزاین سنتی می باشد.

به علت تنوع این محصول شرکت امکان انتخاب کاشی مد نظرتون را فراهم کرده تا بتوانیم تنور گلی خودتون را با سلیقه تون جور کنید.
تنور گلی

تنها شرکتی داخل ایران هستیم که این محصول سنتی و تمام ایرانی را با حفظ سنتی بودنش به شما تقدیم میکنیم

این تنور گلی سنتی دارای 4 عدد چرخ و یک عایق بندی بی نظیر با پتو نسوز و شن دارد .

امکان پخت با گاز شهری و گاز مایع و زغال رو دارا می باشد .

تنور گلی سنتی
تنور گلی سنتی

❤️ انواع تنور گلی رستورانی

انواع تنور گلی رستورانی بر اساس 4 مدل ساخته می شود:

  • مدل اول: تنور گلی رستورانی دو نان با بدنه استیل
  • مدل دوم: تنور گلی رستورانی دو نان با بدنه رنگی یا کاشیکاری شده
  • مدل سوم: تنور گلی رستورانی 4 نان با بدنه استیل
  • مدل چهارم: تنور گلی رستورانی 4 نان با بدنه رنگی یا کاشیکاری شده

🎞️ فیلم مربوط به تنور سفالی رستورانی   می باشد .

💡خرید تنور گلی سیار

برای خرید تنور گلی سیار باید در مراحل اول نوع تنور گلی خود را انتخاب کنید . و برای مشاوره بیشتر با شرکت در تماس باشید .

مشاوره راه اندازی خط تولید نان رستورانی  : مهندس صابرزارع

۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

🔥 قیمت تنور گلی سیار | قیمت تنور رستورانی گلی

قیمت تنور رستورانی گلی از 5.5  الی 8.5 میلیون تومان می باشد.

 

⭐تنور گردان رستورانی

تنور گردان رستورانی یک تنور نیمه اتوماتیک مخصوص رستوران و کبابی و هتل هاست .
این تنور گردان به عبارتی کوچک شده تنور نانوایی گردان می باشد. و تمام ویژگی های یک دستگاه پخت نان نانوایی را دارا می باشد.

دستگاه فر دوار رستورانی با کاربری آسان در ابعاد مناسب برای مکان های کوچک طراحی شده است . این تنور رستورانی چرخدار می باشد.
مجهز به تابلو برق و اینورتر و نمایشگر دما می باشد.

✔️ مناسب برای پخت نان های سنتی(لواش و تافتون ، بربری )، پیتزا حتی کلوچه می باشد.

این دستگاه دارای قابلیت استفاده از هردونوع سوخت گاز و گازوئیل به واسطه تعویض مشعل را دارامی باشد و حرارت مورد نیاز جهت پخت نان را به وسیله دو مشعل با شعله مستقیم در زیر و روی صفحات پخت تأمین می کند و به این ترتیب محصول نهایی(نان) تولید می گردد.

💡 ویژگی های تنور دوار رستورانی

جابجایی آسان در نانوایی
تعمیر و نگهداری بسیار ارزان و آسان
جابجایی آسان در نانوایی با چرخ های مستحکم
دارا بودن الکتروگیربکس خارجی بدون صدا با عمر طولانی
استفاده از آجر در محفظه پخت جهت حفظ خصوصیت سنتی فر
قابلیت استفاده از هردونوع سوخت گاز و گازوئیل به واسطه تعویض مشعل

🎞️ فیلم مربوط به دستگاه پخت نان رستوران  می باشد .

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی بنا به درخواست مشتریان عزیز طراحی و ساخته شده این دستگاه برای طبخ نان لواش، تافتون،بربری،نان روغنی،فطیر و نان های محلی مناسب بوده و با توجه به طراحی منحصر به فر دستگاه از ایجاد حرارت تو محیط ایجادگیر میکنند و با مصرف پایین ترین انرژی نان رو پخت میکنند.طراحی دستگاه بگونه ای است که در کمترین زمان بیشترین بازده را فراهم می کند که این امتیاز ویژه ای برای متمایز کردن این دستگاه نسبت به نمونه های سنتی موجود محسوب می شود.

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی مناسب در :

آشپزخانه صنعتی رستوران

سفره خانه سنتی

کبابی

جگرکی

هتل

پخت نان محلی

شرکت صنایع نان سالم تبریز پیشرو در تولید و طراحی دستگاه های پخت نان بر اساس نان بومی این دستگاه را طراحی و به تولید رسانده است و امیدوار هست قدم کوچکی تو تسهیل کار مشتریان گرامی را فراهم سازد .

دستگاه به دو صورت سنتی و نیمه اتومات طراحی شده و بر اساس ذائقه و شرایط کاری مشتریات می توانند انتخاب کنند .

 

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

 

مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

 

تنور پخت نان مخصوص رستوان
تنور پخت نان مخصوص رستوان بدنه استیل چرخدار

تنور نان مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران ، سفره خانه سنتی ، کبابی ، جگرکی ، هتل

دارای طول ۸۰ سانتیمتر ، عرض ۸۰ سانتیمتر

ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر دهنه تنور ۴۰ سانتی متر

قابلیت طراحی و تولید در اندازه های مختلف

یک رستوران موفق دارای ویژگی هایی است که درست به خاطر همین خصوصیات استثنائی مردم به آن هجوم می آورند.

نان یکی از ویژگی های مهم رستوران خواهد بود که تاثیر زیادی روی رضایت مشتریان می گزارد ، همانطور که می دانید یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج می باشد .و مردم ایران به خوبی فرق بین برنج خوب و یا نامرغوب را تشخیص می دهند لذا یک رستوران خوب باید از برنج خوب استفاده کند ولی اگر این رستوران سرو نان را به جای برنج اعلاء ترجیح دهد ، منافع زیادی برای خود تعریف کرده ، هم از سود بیشتر هم از سهولت کار بیشتری خود را بهره مند می نماید.

 

خمیرگیر و خمیرپهن کن

 

تخته وردنه

از لوازم آشپزخانه صنعتی دیگری که کنار تنور گازی برای تهیه نان در رستوران نیاز خواهید داشت می توان به خمیرگیر و خمیرپهن کن اشاره نمود.

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی به صورت دوار یا گردون طراحی شده و کل شانسی رو چرخ سوار هست و قابل حمل داخل مکان نصب شده را دارا می باشد .

 

❤️ بالشتک نانوایی مخصوص رستوران

بالشتک نانوایی یا همان لیفت نانوایی وسیله ی هست برای پهن کردن خمیر برای زدن به تنور نانوایی . این بالشتک نانوایی کوچک مخصوص تنور های رستورانی می باشد

بالشتک نانوایی مخصوص رستوران
بالشتک نانوایی مخصوص رستوران

بالشتک نان پزی

شکل: مستطیلی و دایره ای.

ابعاد نوشته شده برای قطر می باشد.

ابعاد به سانتی متر می باشد.

شکل دایره ای:

  • 25 و 27 و 30 و 32 > قیمت تماس بگیرید
  • 35 و 38 >قیمت تماس بگیرید
  • 40 > قیمت تماس بگیرید
  • 45 > قیمت تماس بگیرید
  • 48 > قیمت تماس بگیرید
  • 50 > قیمت تماس بگیرید
  • 52 > قیمت تماس بگیرید
  • 54 > قیمت تماس بگیرید
  • 55 > قیمت تماس بگیرید
  • 58 و 60 و 65 > قیمت تماس بگیرید

بالشتک نان پزی دارای دو مدل می باشد:

  • بالشتکی که داخل آن از ابر و فوم می باشد.
  • بالشتکی که داخل آن حصیری می باشد.

شکل مستطیلی:

  • 30*40 سانتی متر
  • 39*62 سانتی متر

هزینه ارسال به عهده مشتری می باشد.

تولید بالشتکها کاملا با دست انجام شده است.

ابعاد سفارشی قابل تولید می باشد.

محصولات دیگر شرکت نان سالم تبریز پخت دیدن بفرمایید.

برای پخت نان بربری بهترین دستگاه پخت نان بربری

برای پخت نان سنگک بهترین دستگاه نان سنگک

برای پخت نان لواش بهترین دستگاه نان لواش

مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید .

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی :  مشاوره
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مشاوره
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.