دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی بنا به درخواست مشتریان عزیز طراحی و ساخته شده این دستگاه برای طبخ نان لواش، تافتون،بربری،نان روغنی،فطیر و نان های محلی مناسب بوده و با توجه به طراحی منحصر به فر دستگاه از ایجاد حرارت تو محیط ایجادگیر میکنند و با مصرف پایین ترین انرژی نان رو پخت میکنند.طراحی دستگاه بگونه ای است که در کمترین زمان بیشترین بازده را فراهم می کند که این امتیاز ویژه ای برای متمایز کردن این دستگاه نسبت به نمونه های سنتی موجود محسوب می شود.
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی مناسب در :
آشپزخانه صنعتی رستوران
سفره خانه سنتی
کبابی
جگرکی
هتل
پخت نان محلی
شرکت صنایع نان سالم تبریز پیشرو در تولید و طراحی دستگاه های پخت نان بر اساس نان بومی این دستگاه را طراحی و به تولید رسانده است و امیدوار هست قدم کوچکی تو تسهیل کار مشتریان گرامی را فراهم سازد .
دستگاه به دو صورت سنتی و نیمه اتومات طراحی شده و بر اساس ذائقه و شرایط کاری مشتریات می توانند انتخاب کنند .
مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
تنور نان مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران ، سفره خانه سنتی ، کبابی ، جگرکی ، هتل
دارای طول ۸۰ سانتیمتر ، عرض ۸۰ سانتیمتر
ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر دهنه تنور ۴۰ سانتی متر
قابلیت طراحی و تولید در اندازه های مختلف
یک رستوران موفق دارای ویژگی هایی است که درست به خاطر همین خصوصیات استثنائی مردم به آن هجوم می آورند.
نان یکی از ویژگی های مهم رستوران خواهد بود که تاثیر زیادی روی رضایت مشتریان می گزارد ، همانطور که می دانید یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج می باشد و مردم ایران به خوبی فرق بین برنج خوب و یا نامرغوب را تشخیص می دهند لذا یک رستوران خوب باید از برنج خوب استفاده کند ولی اگر این رستوران سرو نان را به جای برنج اعلاء ترجیح دهد ، منافع زیادی برای خود تعریف کرده ، هم از سود بیشتر هم از سهولت کار بیشتری خود را بهره مند می نماید.