خانه / دستگاه پخت نان لواش و تافتون / تنورپخت نان مخصوص رستوان و ویلا | تنور سیار پخت نان
تنور پخت نان سيار مخصوص رستوان و ويلا
تنور پخت نان سيار مخصوص رستوان و ويلا

تنورپخت نان مخصوص رستوان و ویلا | تنور سیار پخت نان

تنور پخت نان سیار یکی از محصولات پرفروش شرکت صنایع نان سالم تبریز پخت می باشد. این محصول در چندین مدل طراحی و عرض می شود به صورت گلی ، چدنی تولید گردید و به مشتریان ارائه می شود با بدنه استیل یا سنتی از زیر محصولات رو به صورت تصویر معرفی کرده و مشخصات فنی هر محصول را ذکر خواهیم کرد . این دستگاه کاملا صنعتی ساخته شده است و میتواند نان سنتی داغ و تازه را تولید نماید.

تنور پخت نان سیار برای

رستوان ها|غذایی خوری ها|سفره خانه سنتی|  کبابی|جگرکی|هتل| ویلای شخصی

 

تنور پخت نان سیار گلی

تنور نان مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران ، سفره خانه سنتی ، کبابی ، جگرکی ، هتل وحتی ویلای شخصی

 به دو صورت طراحی می شود به صورت سنتی و اشیز خانه صنعتی نمای استیل

نمای سنتی

تنور پخت نان سیار گلی
تنور پخت نان سیار گلی
تنور گلی مخصوص رستوان و ویلا
تنور گلی مخصوص رستوان و ویلا
تنور گلی سنتی مخصوص پخت نان محلی
تنور گلی سنتی مخصوص پخت نان محلی
تنور پخت نان مخصوص هتل و رستوان
تنور پخت نان مخصوص هتل و رستوان

 

نمای استیل

تنور پخت نان محلی سنتی
تنور پخت نان محلی سنتی

تنور گلی چرخدار کوچک دورر استیل با قابلیت پخت ۳ نان ۳۰ سانتیمتری همزمان
تنور گلی چرخدار متوسط دور استیل با قابلیت پخت ۴ نان ۳۵ سانتیمتری همزمان

دارای طول ۸۰ سانتیمتر ، عرض ۸۰ سانتیمتر

ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر دهنه تنور ۴۰ سانتی متر

تنور-گلي-سازي
تنور-گلي-سازي

گل تنور قابل نصب در زمین یا سکوی مخصوص نیز میباشد

تخته وردنه
تخته وردنه

 

چکه و بالشتک نانوایی
چکه و بالشتک نانوایی

 

دستگاه پخت نان ساج

 

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه چدن دایره ای گود به نام ساج پخته می شود.
ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در دو سایز ۴۰ و ۴۸ سانتیمتر به صورت استاندارد طراحی و تولید می گردد.
ساج را روی آتش هیزم یا اجاق گاز یا پلو پز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار می دهند و نان لواش یا نان محلی می پزند.
ابعاد ساج : طول ۶۰ سانتیمتر ، عرض ۷۵ سانتیمتر ، ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر چدن ۵۰ سانتیمتر
نان ساجی به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.

ویژگی های تنور نان پز صنعتی و خانگی
قابلیت تهیه ی ساندویچ و اسنک برای صبحانه ، نهار و شام
قابلیت پخت انواع نان های عربی ، مدیترانه ای و ایتالیایی و ایرانی محلی
سهولت در شستشو
لایه ی کاملا نچسب
سهولت استفاده

مناسب برای پخت نان های| نان تموشی |نان تیری | نان کلانه| لواش محلی | تافتون محلی |

امروزه نان را بیشتر از دکان نانوایی خریداری می کنند.
هر چند که چه در شهر و چه در روستا خانواده هایی هستند که نان را در تنور خانگی می پزند و آن را به نانهای غیر خانگی ترجیح می دهند.
در برخی نواحی استان اردبیل ، نانی پخته می شود که به آن ساج چوره گی می گویند که در آن از یک ورقه دایره ای شکل به نام ساج استفاده می کنند که به مراتب پخت نان بر روی آن آسانتر است و نان حاصله نیز از طعم و رنگ طبیعی و دلپذیرتری برخوردار هستند.
نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می شود.
این نان به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.
ساج وسیله دایره ای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتی متر از جنس مس یا برنج و یا آهن است که مقداری گودی دارد.
برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگه ای که روی آتش گذاشته شده قرار می دهند و پس از داغ شدن ساج ، چونه های خمیر را که قبلا آماده شده با وردنه روی تخته مخصوص خمیر گیری به شکل دایره در آورده و آن را روی ساج می گذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمی گردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد.
در برخی مواقع مادران ، موادی را در داخل نان قرار می دهند تا علاوه بر مغذی بودن طعم دلپذیری را نیز به نان اضافه کند.
برخی از پنیر محلی استفاده می کنند که در این صورت به آن کته چوره گی می گویند و برخی نیز از گیاهان خوراکی مانند شومون که بسیار مغذی و خوش طعم است همراه با زرده تخم مرغ استفاده می کنند.
بعضی از مادران آذربایجانی نیز قبل از گذاشتن نان بر روی ساج از روغن زرد حیوانی ساری یاغ برای روغنی کردن صفحه ساج استفاده می کنند.
پخت نان بر روی ساج یا همان ساج چوره گی بیشتر در استان اردبیل در میان عشایر که به عشایر شاهسون معروف اند رواج دارد.
شاهسون ها یکجانشین نیستند شش ماه از سال را در قشلاق و شش ماه دیگر را در ییلاق سپری می کنند ، حدود یک ماه طول می کشد تا از قشلاق به ییلاق برسند ، در مسیر کوچ و نیز در ییلاق که دامنه های کوه سبلان است تنور ندارند تا نان بپزند ، بنابراین ساج بهترین وسیله پخت نان است که هم حمل و نقل آن آسان است و هم به راه کردن آن برای پخت نان راحت خواهد بود.

دستگاه پخت نان ساج
دستگاه پخت نان ساج
دستگاه پخت نان ساج
دستگاه پخت نان ساج
 نان ساج
نان ساج

 

گارانتی محصولات شرکت نان سالم تبریز
گارانتی محصولات شرکت نان سالم تبریز

 

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی
ارتباط تلگرامی

درباره ی صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

همچنین ببینید

دستگاه پخت نان سنگک نیمه اتومات

دستگاه پخت سنگک نیمه اتومات

شرکت صنایع نان سالم تبریز با توجه به نیاز بازار و تنوع محصولات پخت نان، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *