نان ساجی نوع نان ایرانی و نان سنتی می باشد که این نوع نان پهن و نازک هست که بر روی صفحه فلزی معمولا چدنی پخت می شود این نان به گونه و اندازه های مختلفی پخت می شود و بر اساس نوع پخت و اندازه به اسم های نان تیری ، نان تپ تپی ، نان ته‌کِلِه‌ایی و نان فه‌تیره مشهور هست که این نان در میان مردم کرد و لر و استان های کرمانشاه، لرستان ، ایلام ، خوزستان و فارس  پخته و مصرف می شود

نان ساجی به عنوان میراث معنوی کشور به نام کرمانشاه ثبت جهانی شده است.

شرکت صنایع نان سالم تبریز در زمینه خدمت رسانی به مشتریان گرامی با طراحی فر مخصوص پخت نان ساجی در این بخش قصد معرفی دستگاه مربوط را دارد .

قابلیت پخت انواع نان های محلی رو این فر پخت امکان پذیر هست

نان ساجی:آرد و نمک و آب و مایه خمیر را قاطی می کنند و بر روی ساج پهن می کنند

نان پپگ: آرد و آب و پیاز خورد شده و نمک را قاطی می کنند و خمیر را بصورت بزرگ زیر خاکستر قرار می دهند

نان فتیر:آرد و آب و نمک را بدون مایه خمیر بر روی ساج پهن می کنند

شل کین:آرد و روغن حیوانی(دان) را قاطی می کنند و بر روی ساج پهن می کنند

برساق:به عنوان یک نوع شیرینی از آن استفاده می کنند

نان تیری کردستان ، نان تپ تپی ، نان ته کله ایی، نان فه تیره و غیره …..

[highlight color=”yellow”]با توجه به تجربه کار شرکت دز زمینه ساخت فر و تنور پخت برای مشتریان گرامی با بهره گیری از دانش و تجربه توانست فر پخت مناسبی برای رده مختلفی از مشتریان طراحی و به تولید برساند . [/highlight]

 

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی
دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص نانوایی به گونه ی طراحی شد که بتواند پاسخگوی نانوایان گرامی باشد در این فر که قابلیت پخت همزمان 6 عدد نان 60 در 60 سانتی متر امکان پذیر هست . دستگاه ذکر شد شامل دو عدد مشعل می باشد که وظیفه انتقال حرارت پخت رو به سیستم را بر عهده دارد . دستگاه رو چرخ چدنی سوار هست که قابلیت جابجای را امکان پذیر میکنند  نما از استیل طراحی شده که زیبای و دوام دستگاه رو افزایش داده  فر پخت نان ساجی نانوایی در سایز 180 ،200 ، 220 طراحی می شود که بر اساس سایز ظرفیت تولید هم متغیر هست .

 

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل ، رستوران ، غذاخوری

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل ، رستوران، غذاخوری
دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل ، رستوران، غذاخوری

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص هتل ، رستوران، غذاخوری به گونه طراحی شده که کمتر مکان را  اشغال کند .شاسی دستگاه و بدنه از استیل ساخته شد که از نظر بهداشتی مورد نداشته باشد .

ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در دو سایز ۴۰ و ۴۸ سانتیمتر به صورت استاندارد طراحی و تولید می گردد.
ساج را روی آتش هیزم یا اجاق گاز یا پلو پز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار می دهند و نان لواش یا نان محلی می پزند.
ابعاد ساج : طول ۶۰ سانتیمتر ، عرض ۷۵ سانتیمتر ، ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر چدن ۵۰ سانتیمتر
نان ساجی به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص ویلا و خانگی

دستگاه پخت نان ساجی مخصوص ویلا و خانگی به دو صورت طراحی شد است

مدل اول ساج چدنی هماره با اجاق کوچک

در این مدل ساج چدنی رو یک اجاق کوچک سوار هست و قابلیت جابجای به مشتریان رو میده

مدل دوم ساج چدنی

در این مدل ساج چدنی رو میشه رو اجاق خانگی یا رو هیزم گذاشت تا نان مورد نیاز رو روی این ساج پخت

 

برای ارتباط و مشاوره می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی
ارتباط تلگرامی
4.8/5 - (18 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.