خانه / دستگاه پخت نان سنگک / خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش
شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش
شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش

خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش

شاطر نانوایی

در مرحله اول باید بدانیم شاطر به چه معنی هست

شاطر در لغت به معنی زیرک، باهوش، چالاک و چابک است. در گذشته شاطران مردان تندپایی بوده‌اند که به شاه خدمت می‌کرده‌اند. امروزه شاطر به نانوا اطلاق می‌شود، یعنی کسی که در دکان نانوایی نان به تنور زند.شاید علت این امر، تحرک پیوسته نانوایان به هنگام خمیرگیری و پخت نان است.

پیشرفت روز افزون جوامع ما انسان ها و افزیش جمعیت و گسترش بیمارای های مختلف سبب شده توجه ویژه به صنایع غذایی شود و این امر با مکانیزه کردن سیستم امکان پزی هست و شرکت صنایع نان سالم تبریز با توجه به نیاز صنایع نان ایران در طراحی پخت اتومات پیشرو می باشد .

دستگاه خمیر ریز یا شاطر اتومات در ابتدای  فر تونلی یا گردان  اتومات قرار می گیرد و خمیر را به صورت ریزش به سطح نوار پخت یا همان ساچ چدنی  انتقال می دهد .

خمیر ریز یا شاطر اتوما به دو صورت طراحی شده

۱-  طراح ماردونی یا نقاله حلزونی

۲- سیستم کمپرسور بادی

با توجه نوع نان و محیط پخت از این دو نوع خمیر ریز استفاده می شود

طراح ماردونی یا نقاله حلزونی

این سیستم به صورت ماردونی یا نقاله حلزونی ،مارپیچ حلزونی مشهور هست برای خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش طراحی شده است . کلی مرحله نگه داری و انتقال و ریزش خمیر از جنس استیل ۳۰۴ صنایع غذایی ساخته شده است .

خمیر ریز و شاطر اتومات لواش و سنگک

مشخصات فنی خمیر ریز یا شاطر اتومات ماردونی

 

ماردونی خمیر ریز

 

ماردونی خمیر ریز لواش و سنگک

سیستم کمپرسور بادی

سیستم کمپرسور بادی که جدید ترین سیستم خمیر ریز یا شاطر اتومات هست که تو بحث اتومات طراحی و ساخته شده است . کلی مرحله نگه داری و انتقال و ریزش خمیر از جنس استیل ۳۰۴ صنایع غذایی ساخته شده است .

شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش کمپرسور بادی

کمپرسور 250 لیتری
کمپرسور ۲۵۰ لیتری

 

این سیستم به صورت دو جدار طراحی شده که آب داخل سیستم جریان می یابد . که تو محیط گرم و سرد به خوبی کارایی دارد . سیستم مجهز به فشار شکن اتومات مجهز هست

پاروی خمیر ریز یا شاطر اتومات

پاروی خمیر ریز یا شاطر اتومات به صورت تک خطی و دو خطی طراحی شده ، جنس پارو از استیل ۳۰۴ صنایع غذایی کار شده .

پارو خمیر ریز و شاطر اتومات
پارو خمیر ریز و شاطر اتومات

 

فیلم های مربوطه

طراح ماردونی یا نقاله حلزونی

سیستم کمپرسور بادی

مشخصات تماس دفتر مرکزی

مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید .

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

درباره ی صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

همچنین ببینید

تنور پخت نان سيار مخصوص رستوان و ويلا

تنورپخت نان مخصوص رستوان و ویلا | تنور سیار پخت نان

تنور پخت نان سیار یکی از محصولات پرفروش شرکت صنایع نان سالم تبریز پخت می …

9 دیدگاه

  1. باسلام بنده قصد راه اندازی یک واحد نانوایی سنگکی را دارم درصورت امکان قیمت تنورهای متوسط را ارسال نمایید باتشکر
    saeid.aghahadi@gmail.com

  2. سلام.لطفا قیمت دستگاه اتوماتیک نان لواش و دستگاه اتوماتیک نان سنگگ رو برام بفرستین ممنون از لطف جنابعالی

  3. با سلام و تبریک عید
    لطفا قیمت خط تولید کامل لواش تبریز رو برام ارسال کنید با تشکر
    ممنون از لطف شما

  4. سلام و تبریک عید
    لطفا قیمت کامل خط تولید لواش تبریز رو برام ایمیل کنید
    با تشکر

  5. سلام.لطفا قیمت دستگاه اتوماتیک نان سنگگ رو برام بفرستین ممنون از لطف جنابعالی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *