خانه / فروش لوازم جانبی / دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی بنا به درخواست مشتریان عزیز طراحی و ساخته شده این دستگاه برای طبخ نان لواش، تافتون،بربری،نان روغنی،فطیر و نان های محلی مناسب بوده و با توجه به طراحی منحصر به فر دستگاه از ایجاد حرارت تو محیط ایجادگیر میکنند و با مصرف پایین ترین انرژی نان رو پخت میکنند.طراحی دستگاه بگونه ای است که در کمترین زمان بیشترین بازده را فراهم می کند که این امتیاز ویژه ای برای متمایز کردن این دستگاه نسبت به نمونه های سنتی موجود محسوب می شود.

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی مناسب در :

آشپزخانه صنعتی رستوران

سفره خانه سنتی

کبابی

جگرکی

هتل

پخت نان محلی

شرکت صنایع نان سالم تبریز پیشرو در تولید و طراحی دستگاه های پخت نان بر اساس نان بومی این دستگاه را طراحی و به تولید رسانده است و امیدوار هست قدم کوچکی تو تسهیل کار مشتریان گرامی را فراهم سازد .

دستگاه به دو صورت سنتی و نیمه اتومات طراحی شده و بر اساس ذائقه و شرایط کاری مشتریات می توانند انتخاب کنند .

 

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

 

مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

مشخصات فنی دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

 

تنور پخت نان مخصوص رستوان
تنور پخت نان مخصوص رستوان بدنه استیل چرخدار

تنور نان مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران ، سفره خانه سنتی ، کبابی ، جگرکی ، هتل

دارای طول ۸۰ سانتیمتر ، عرض ۸۰ سانتیمتر

ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر دهنه تنور ۴۰ سانتی متر

قابلیت طراحی و تولید در اندازه های مختلف

یک رستوران موفق دارای ویژگی هایی است که درست به خاطر همین خصوصیات استثنائی مردم به آن هجوم می آورند.

نان یکی از ویژگی های مهم رستوران خواهد بود که تاثیر زیادی روی رضایت مشتریان می گزارد ، همانطور که می دانید یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج می باشد و مردم ایران به خوبی فرق بین برنج خوب و یا نامرغوب را تشخیص می دهند لذا یک رستوران خوب باید از برنج خوب استفاده کند ولی اگر این رستوران سرو نان را به جای برنج اعلاء ترجیح دهد ، منافع زیادی برای خود تعریف کرده ، هم از سود بیشتر هم از سهولت کار بیشتری خود را بهره مند می نماید.

 

خمیرگیر و خمیرپهن کن

تخته وردنه

از لوازم آشپزخانه صنعتی دیگری که کنار تنور گازی برای تهیه نان در رستوران نیاز خواهید داشت می توان به خمیرگیر و خمیرپهن کن اشاره نمود.

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی به صورت دوار یا گردون طراحی شده و کل شانسی رو چرخ سوار هست و قابل حمل داخل مکان نصب شده را دارا می باشد .

مشخصات تماس دفتر مرکزی

مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید .

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

درباره ی صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

همچنین ببینید

سال نو 96 شرکت صنایع نان سالم تبریز

سال نو مبارک شرکت صنایع نان سالم تبریز

ممنون از این‌که یک سال دیگر با ما بودید… ۹۵ سالی پر از اتفاقات مهم …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس