معماری
خانه / دستگاه پخت نان لواش و تافتون / فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی
فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی
فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی

فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی

با توجه به نیاز نانوایان کشور به دستگاه های اتومات و نیمه اتومات شرکت بر این شد که فر تونلی جدیدی و با رعایت اصول مهندسی و صنایع غذایی طراحی و به خط تولید خود بیفزاید . فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی مناسب بوده .

دستگاه اتومات و نیمه اتومات تونلي در ابعاد مختلف با حرارت صد در صد غيرمستقيم جهت توليد انواع نان های سنتی از قبیل:نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی به صورت اتوماتيک و نيمه اتوماتيک توليد مي گردد. طراحي زيبا و کارآمد و مهندسي عالي و استحکام بسيار خوب از ويزگي هاي منحصر به فرد دستگاه تونلی مي باشد. تونل پخت مجهز به اينورتر و حرارت سنج بوده که از طريق آن مي توان دور حرکت نوار و دماي تونل را تنظيم نمود و نان مطلوب را تهيه کرد. تيغه برش نان انتهايي دستگاه از جنس مخصوص مي باشد و به در خواست مشتري مي تواند مجهز به موتور و اينورتر جداگانه جهت برش نان به اندازه هاي دلخواه گردد.

نان هاي توليد شده در سبد استيل نصب شده بر روي دستگاه جمع آوري مي شود و يا در صورت قرارگرفتن باند خنک کننده اتوماتيک که به چند فن و يک اينورتر مجهز مي باشد نان جهت خنک شدن به روي آن منتقل مي شود.نوار اين دستگاه مي تواند از جنس سيمي گالوانيزه، استيل و يا چدن باشد.براي حفظ رطوبت و نرمي نان لواش معمولا تونل با طول کمتر توصيه مي شود. در صورت توليد نان لواش بصورت خشک طول بلندتر و استفاده از سردکن جهت خنک نمودن و خارج کردن کامل رطوبت نان پيشنهاد مي گردد. در حالت اتوماتيک در ابتداي خط توليد يک دستگاه شاطر اتوماتيک مجهز به اينورتر قرار مي گيرد که خمير را به شکل نواري به سطح پخت انتقال مي دهد. اين دستگاه مجهز به اينورتر بوده که مي توان سرعت خروجي خميررا با آن تنظيم نمود. در صورتيکه تونل جهت پخت نان لواش بصورت دستي باشد نياز به پهن کن و قيچي قطع کن ندارد و تونل با عرض نوار بيشتر توصيه مي شود.

سيستم حرارتي

در دستگاه تونلی حرارت غیرمستقیم با استفاده از يک مبدل خاص، حرارت مورد نياز جهت پخت نان در زير صفحات پخت و روي نان بدون اينکه گازهاي ناشي از سوخت در بستر پخت پراکنده شوند تأمين مي شود و به اين ترتيب محصول نهايي(نان) توليد مي گردد. پخت نان در اين دستگاه با استفاده از دو روش حرارتي تشعشعي و مجاورتي صورت مي گيرد.ترموستات نصب شده بر روي تونل به تنظيم حرارت کمک مي کند.

ويژگي هاي دستگاه نانوایی اتومات و نیمه اتومات حرارت غیرمستقیم تونلی

استفاده از انواع استنلس استيل مخصوص صنايع غذايي در ساخت نما
ماندگاري بالا و عطر و طعم بسيار خوب نان توليدي
قابليت کنترل بخار ناشي از تبخير آب خمير با توجه به طراحي کابين پخت

مزایای دستگاه نانوایی اتومات و نیمه اتومات حرارت غیرمستقیم تونلی

راندمان بالاي توليد
کاهش دخالت دست در پخت نان
کاهش ضايعات نان
حداکثر مصرف سوخت گاز بر تن ۹۰ متر مکعب و گازوئيل ۸۰ ليتر
مصرف سوخت بسيار پائين به علت عايق بندي دستگاه نانوایی
بستري کاملا بهداشتي جهت توليد نان
مجهز به سيستم کنترل الکترونيکي دما و سرعت

سوخت مورد نیاز : سوخت مورد نیاز دستگاه بسته به نوع سوخت موجود در محل نصب گاز طبیعی ( گاز شهری ) یا گازوئیل می باشد

فر تونلی پخت نان
فر تونلی پخت نان
مشخصات فنی دستگاه فر تونلی
مشخصات فنی دستگاه فر تونلی

 فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی 1

 فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی 2

 فر تونلی پخت نان سنگک،بربری،لواش، تافتون،نان روغنی، فطیر،پیتزا،نان خشک،نان شیرمال،گُلاج و نان های محلی 3

 

گارانتی محصولات شرکت نان سالم تبریز

۱۲ ماه گارانتی

با توجه به این که محصولات شرکت صنایع نان سالم تبریز دارای گارانتی می باشد و ارائه آموزش استفاده از محصولات شرکت رایگان هست مشتریان با خیال راحت می توانند کسب و کار خود را راه اندازی کنند .و در صورت بروز مشکل تکنسین شرکت صنایع نان سالم تبریز در کمترین زمان ممکنه مشکل شما را حل خواهد کرد .

فیلم پخت نان بربری توسط دستگاه فر تونلی شرکت صنایع نان سالم تبریز

مشاوره رایگان و مشورت در انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با مدیران فروش در تماس باشید .

مدیر بازاریابی و بازرگانی اینترنتی : مهندس صابرزارع
۰۹۱۴۹۹۷۴۲۰۳

مدیر بازاریابی و بازرگانی : مهندس حامد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۹

مدیر فروش داخلی و خارجی : مهندس مهرداد ضروری
۰۹۱۴۷۶۷۴۵۹۸

ارتباط تلگرامی

درباره ی صابر زارع

صابر زارع هستم ساکن تبریز و مدیر وب سایت شرکت صنایع نان سالم تبریز ، بنا به علاقه خود به وب این وب سایت رو راه اندازی کردم تا قدمی تو تسهیل صنعت نان ایجاد کرده باشم مهارت شخصی ام ، طراحی و سئو وب، امنیت سایبر، کارشناس صنایع غذایی ، مهارت صنعتی و ....

همچنین ببینید

شاطر اتومات و خمیر ریز سنگک و لواش

خمیر ریز یا شاطر اتومات سنگک و لواش

در مرحله اول باید بدانیم شاطر به چه معنی هست شاطر در لغت به معنی …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس